Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 2 juli 2022

Gemeente Asse: Eucharistieviering Tenberg op 10 juli

Gemeente Asse
Eucharistieviering Tenberg op 10 juli
Wijkcomité Ten Berg organiseert op 10 juli van 09.30 tot 11.30 uur een eucharisiteviering aan de Petrus Ascanuskapel op de hoek van de Petrus Ascanusstraat met de Pastinakenstraat.
Lees verder

Inname openbare weg: werken Witteramsdal 81
Omwille van werken aan de woning gelegen te Witteramsdal 81 is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de straat op 5 en 7 juli. De vrachtwagen zal de volledige breedte van de weg innemen.
Lees verder

Inname openbare weg: werken RO - omleiding via afrit/oprit Pontbeek
De firma Elec dvc nv voert i.o.v. het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit aan de op- en afrit Wemmel en de op- en afrit Jette.
Lees verder

Herinrichting Brusselsesteenweg tussen Vaal en Langestraat: planning zomervakantie
De asfaltering van fase 3b is voorzien van vrijdag 1 juli 20.00 uur tot maandag 4 juli 06.00 uur. De N9 is dan in beide richtingen afgesloten. Het bouwverlof start op 16 juli en loopt tot en met 8...
Lees verder

Inname openbare weg: Zomer kick-off Belvédèresteegje op 1 juli
Magn-aid organiseert op 1 juli, van 10.00 tot 20.00 uur, de 'Zomer kick-off' in Belvédèresteegje. Tijdens deze uren geldt er een parkeerverbod en is het steegje verkeersvrij.
Lees verder

Inname openbare weg: herstellen verzakte putdeksels Poverstraat
De firma IR De Jonge & Zoon nv dient in opdracht van het gemeentebestuur de verzakte putdeksels in Poverstraat en Dorpsstraat te herstellen. De werken vinden plaats op 6 en 7 juli 2022.
Lees verder