Doorgaan naar hoofdcontent

Echte Harry Styles-fans halen alles uit de kast voor zijn concert donderdag: “3 maanden aan mijn outfit gewerkt”

HLN
Echte Harry Styles-fans halen alles uit de kast voor zijn concert donderdag: "3 maanden aan mijn outfit gewerkt"
Donderdag is zanger Harry Styles in ons land. Duizenden fans maken zich op voor het spektakel in het Sportpaleis, en wie naar het concert gaat, denkt beter twee keer na over de outfit. Pluimen, pailletten, bloemen: onbedoeld riepen de fans zelf een excentrieke dresscode in het leven, geïnspireerd door stijlicoon Styles himself. Spoiler: haal die broek met brede pijpen maar in huis.
Lees verder

Deze 8 producten bevatten meer 'stiekeme suikers' dan je denkt: "En als een lightproduct minder suiker bevat, zit er wel meer van iets anders in, zoals vet"
Wie suikervrij wil eten, staat voor een grotere uitdaging dan soms gedacht. Het is niet omdat er op de ingrediëntenlijst geen suiker staat, dat je het niet onder een andere 'vermommingsnaam' terugvindt. Bovendien zit de zoetigheid verstopt in heel wat producten waarvan je het niet eens verwacht. Welke producten bevatten veel stiekeme suikers? En hoe herken je suiker zonder die specifieke naam? HLN zet het allemaal op een rijtje, zodat je niet meer in die suikerbom trapt.
Lees verder

"Er is vrijwel niets gebeurd": Michel Wuyts teleurgesteld in Tourstart, maar de komende dagen verwacht hij spektakel
Het Deense drieluik in de Tour de France ligt achter ons, hoogtijd om terug (en vooruit) te blikken met wieleranalist Michel Wuyts. En die heeft wel enkele straffe uitspraken in huis, onder meer over de kasseirit van morgen. "Het zal razendsnel gaan, maar dat gaat toch bijzonder veel fuzz, bijzonder veel miserie opleveren", zegt hij.
Lees verder

"Bang om mijn kinderen naar school te sturen": kwade ex-RSCA-speler Kljestan haalt na shooting in Illinois uit naar wapenwetten in VS
"We doen gewoon niets aan het wapengeweld in ons land." Een boze, gefrustreerde Sacha Kljestan (36) wilde het vannacht - na de zege van La Galaxy - liever niet over voetbal hebben. De ex-speler van Anderlecht haalde uit naar de Amerikaanse politiek, de wapen- én abortuswetgeving.
Lees verder

Twee Russische grensregio's beschuldigen Oekraïne van beschietingen met artillerie
Twee Russische grensgebieden, Brjansk en Koersk, hebben Oekraïne dinsdag opnieuw beschuldigd van beschietingen. Er is echter nog geen sprake van slachtoffers.
Lees verder

LIVE TOUR DE FRANCE. Philippe Gilbert krijgt fles champagne voor 40ste verjaardag: "Hopelijk vieren met een zege voor Ewan"
De Belgische wielerfan kan zijn hart ophalen. De grensstreek tussen Frankrijk en ons land is het decor van de komende drie etappes in de Tour de France. Vandaag trekt het peloton zich na de rustdag weer op gang in Duinkerke, kuststadje op zo'n tien kilometer van de Belgische grens. Calais is de aankomstplaats. De heuveltjes onderweg kunnen de rasechte sprinters in de problemen brengen. Of houdt een vroege vlucht stand? Volg alle ontwikkelingen hieronder LIVE.
Lees verder

LIVE TOUR DE FRANCE. Philippe Gilbert krijgt fles champagne voor 40ste verjaardag: "Hopelijk vieren met een zege van Ewan"
De Belgische wielerfan kan zijn hart ophalen. De grensstreek tussen Frankrijk en ons land is het decor van de komende drie etappes in de Tour de France. Vandaag trekt het peloton zich na de rustdag weer op gang in Duinkerke, kuststadje op zo'n tien kilometer van de Belgische grens. Calais is de aankomstplaats. De heuveltjes onderweg kunnen de rasechte sprinters in de problemen brengen. Of houdt een vroege vlucht stand? Volg alle ontwikkelingen hieronder LIVE.
Lees verder

Nog twee Nederlanders opgepakt in dossier van grootste drugslabo ooit in ons land
In het onderzoek naar 'het grootste drugslabo dat ooit in België werd opgerold', in september 2020 in Lendelede, zijn dinsdag in alle vroegte bij een huiszoeking in Nederland een 38-jarige man aangehouden. Ook in januari vloog een 32-jarige Nederlander in de cel.
Lees verder

Grote Vlaamse mediagroepen verenigen zich tijdens Antwerp Pride 2022
Dit jaar vindt de vijftiende editie van Antwerp Pride plaats van 10 tot 14 augustus. VRT, DPG Media, SBS Belgium, Mediahuis en OUTtv vieren op zaterdag 13 augustus samen de liefde en steunen gezamenlijk de LGBTQIA+-gemeenschap. Tal van gezichten, stemmen en medewerkers nemen op die dag deel aan de bruisende parade in hartje Antwerpen.
Lees verder

Voormalig lid van Russische geheime diensten nu hoofd van bezette Oekraïense regio Cherson: "Rusland blijft hier voor altijd"
De Russische functionaris Sergueï Elisseïev, die een verleden kent bij de Russische geheime diensten, heeft vandaag het bestuur op zich genomen van de Oekraïense regio Cherson, die de Russische troepen bezetten. Dat liet Vladimir Saldo, het administratiehoofd van de pro-Russische bezetting, gisterenavond weten op Telegram.
Lees verder

PSG zet Pochettino op straat, Nice-trainer Galtier volgt hem zo goed als zeker op
Mauricio Pochettino is niet langer coach van Paris Saint-Germain. Dat bevestigde de Franse club op de officiële kanalen. Pochettino stond anderhalf jaar aan het roer in Parijs.
Lees verder

VK maakt rangschikking van landen op basis van bereidheid om migranten terug te nemen
De Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel zal naar verluidt een ranglijst opstellen van landen op basis van hun bereidheid om criminelen en afgewezen asielzoekers uit Groot-Brittannië over te nemen. Dat melden Britse media.
Lees verder

Problemen met chloortoevoer zwembad: 26 toeristen lopen chloorvergiftiging op in Mallorca
In Port d'Alcúdia, in het noorden van Mallorca, hebben 26 personen een chloorvergiftiging opgelopen door problemen met het zwembad van het hotel waar ze verbleven. Tien van hen, onder wie drie kinderen, zijn voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt de krant 'Diario de Mallorca' dinsdag.
Lees verder

OPROEP. Bent u met de elektrische wagen naar het zuiden gereden (en verliep dat moeizaam)?
HLN is op zoek naar getuigen die recent met een elektrische wagen naar het zuiden (Frankrijk, Spanje,…) zijn gereden en moeilijkheden ondervonden met laadpalen, waardoor mogelijk hun vakantie(planning) in het gedrang kwam.
Lees verder

Allesbehalve een rustige zomer: zo wordt kroonprinses Elisabeth klaargestoomd voor de toekomst
Terwijl de meeste van haar leeftijdsgenoten twee zorgeloze maanden vakantie tegemoet gaan, loopt kroonprinses Elisabeth (20) zich volop warm voor haar toekomstige rol als koningin. De troonopvolgster kweet zich met verve van haar eerste officiële solotaken, en deze maand staat ook helemaal in het teken van haar militaire opleiding. Maar ondanks haar steeds drukkere agenda en alle kosten die daarbij komen kijken, blijft de prinses afzien van de rijkelijke dotatie waar ze nochtans recht op heeft. Wanneer plant ze die te innen?
Lees verder

Negen doden bij hevige regenval in Pakistan
In Pakistan in de provincie Balochistan zijn bij hevige regenval zeker negen mensen, onder wie ook kinderen, om het leven gekomen. Dat hebben de autoriteiten dinsdag gezegd.
Lees verder

Europees Parlement bezegelt "historische" digitale wetten DSA en DMA
Het Europees Parlement heeft dinsdag in Straatsburg met kamerbrede meerderheden twee wetten goedgekeurd die orde moeten scheppen in de jungle van het internet, de macht van de grote online spelers moeten beteugelen en gebruikers beter moeten beschermen. "Historisch", zo begroette eurocommissaris voor Interne Markt Thiery Breton "de verpletterende stemming".
Lees verder

Muziekstreamingdienst Deezer keldert bij beursdebuut
Het Franse muziekstreamingplatform Deezer is dinsdag bij zijn debuut op de beurs van Parijs geflopt. De rivaal van het Zweedse concern Spotify koerst fors in het rood.
Lees verder

Wout van Aert komt terug op voorval met Peter Sagan: "Ik was in de war door de beweging van Morkov"
Wout van Aert kwam voor de start van de vierde etappe in de Tour de France terug op het voorval met Peter Sagan tijdens de sprint van zondag. Volgens Sagan - die zich duidelijk kwaad maakte - week Van Aert van zijn lijn af. Van Aert: "Ik kan evengoed teleurgesteld zijn over wat daar gebeurde, want het kost mij ook enkele centimeters aan de lijn."
Lees verder

Privacy op je balkon of (dak)terras creëren? Zo doe je dat
Het is zomer! Woon je in een appartement en heb je bij mooi weer alleen balkon of terras tot je beschikking? Grote kans dat er heel wat mensen mee kunnen kijken. Als je op een zonnige dag buiten wil relaxen zit je niet te wachten op pottenkijkers. Vtwonen.be geeft daarom een paar handige tips om meer privacy te creëren op je balkon of (dak)terras.
Lees verder