Doorgaan naar hoofdcontent

80-jarige vrouw wordt onwel achter stuur en botst tegen Delhaize-filiaal: bestuurster overleden

HLN
80-jarige vrouw wordt onwel achter stuur en botst tegen Delhaize-filiaal: bestuurster overleden
Een tachtigjarige vrouw uit Drogenbos is woensdagochtend om het leven gekomen nadat ze achter het stuur onwel werd op de parking van de Delhaize in Beersel. Na een ongeval kwam ze tot stilstand tegen de gevel van de winkel waarop de auto ook vuur vatte. Reanimatie mocht helaas niet meer baten.
Lees verder

Nafi Thiam, een dag na haar WK-goud: "Of ik over drie weken naar het EK ga? Dat beslis ik last minute. Ik ga fysiek geen risico's nemen"
Podiumceremonie, dopingcontrole, interviews, douche, eten, slapen. Zo zag de avond van Nafi Thiam er maandag uit nadat ze voor de tweede keer in haar carrière WK-goud won. "Ik was ook zo moe. Het enige wat ik wilde, was in m'n bed kruipen." Een dag later schuift de olympische kampioene toch aan voor een korte babbel.
Lees verder

CELEB 24/7. Mariah Carey ging in galajurk het water in en Russell Crowe nam zijn kinderen mee naar 'the office'
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Delhaize en Albert Heijn roepen tortillachips terug
Delhaize en Albert Heijn roepen woensdag, in overleg met het FAVV, tortillachips van hun huismerk terug van bij de consument. De producten werden ook uit de verkoop gehaald. Dit wegens de aanwezigheid van sporen van tropanische alkaloïden, een giftige stof.
Lees verder

Delhaize roept tortillachips terug
Delhaize roept woensdag, in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen), tortillachips van haar huismerk terug van bij de consument. De producten werden ook uit de verkoop gehaald. Dit wegens de aanwezigheid van sporen van tropanische alkaloïden, een giftige stof.
Lees verder

Chocoladefabrikant Callebaut ziet volumes en inkomsten stijgen in eerste negen maanden
De Zwitsers-Belgische chocoladeproducent Barry Callebaut heeft zijn groei in de eerste negen maanden van boekjaar 2021-2022 voortgezet. De omzet steeg met 13,5 procent tot 6,076 miljard Zwitserse frank (6,123 miljard euro) door toegenomen verkoopvolumes. Het bedrijf is nog steeds optimistisch om zijn doelstellingen op middellange termijn te behalen, ondanks de salmonellabesmetting in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze.
Lees verder

Parlement in Sri Lanka verkiest Ranil Wickremesinghe tot nieuwe president, bevolking eist opnieuw aftreding
Het parlement in Sri Lanka heeft waarnemend president Ranil Wickremesinghe tot nieuw staatshoofd gekozen. De 73-jarige president volgt Gotabaya Rajapaksa op, die vorige week te midden van massale protesten naar het buitenland vluchtte en zijn ontslag aankondigde.
Lees verder

Ook FOD Financiën waarschuwt voor foutieve informatie omtrent 'geboortetrust'
Na de Vlaamse Belastingdienst waarschuwt nu ook de federale overheidsdienst Financiën voor misleidende informatie omtrent een zogenaamd 'geboortetrust'.
Lees verder

Bouchez: "Premier De Croo moet meer respect voor zijn partners tonen"
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez is niet opgezet met de kritiek van premier Alexander De Croo (Open Vld) op de Vivaldi-partijvoorzitters die zich negatief hebben uitgesproken over het pensioenakkoord. Volgens Bouchez mag de premier één ding niet vergeten: "Een coalitie houdt stand dankzij het evenwicht tussen de partijen en dankzij de wil van die partijen dat hij premier wordt", zo zei hij op de RTBF-radio.
Lees verder

Vier vakantie in 15de-eeuwe Toscaanse villa met de allures van een paleis
We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. De hele zomer gaat het om vakantiehuizen waar je zelf op reis kunt. Deze week is dat een villa in Firenze.
Lees verder

Aantal kersentelers in Vlaanderen op tien jaar met 27 procent gedaald
Het aantal kersentelers in Vlaanderen is op amper tien jaar tijd met maar liefst 27 procent gedaald. Dat blijkt uit de cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Roosmarijn Beckers (Vlaams Belang) heeft opgevraagd bij minister van Landbouw Jo Brouns (CD&V).
Lees verder

Mensensmokkelaars werven klanten op Tiktok; vijf verdachten opgepakt in Antwerpen
De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft dinsdag vijf mannen aangehouden in een onderzoek van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen naar een internationale mensenhandel en - smokkel.
Lees verder

Mensensmokkelaars werven klanten via TikTok: vijf verdachten opgepakt in Antwerpen
De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft dinsdag vijf mannen aangehouden in een onderzoek van de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen naar een internationale mensenhandel en - smokkel. Ze zouden onderling communiceren via TikTok.
Lees verder

BINNENKIJKEN. Eveline Hoste verkoopt gezinswoning na scheiding van Bjorn: "Ik heb opnieuw iemand leren kennen"
"Wat ik het meest ga missen? De op maat gemaakte kasten." Afscheid nemen van een huis dat 100 procent jouw stijl is en waar je mooie momenten hebt beleefd, is niet altijd makkelijk. Dat weet ook ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste (40). Zij ging zo'n twee jaar geleden uit elkaar met ex-profvoetballer Bjorn De Wilde (43) en de twee verkopen nu hun vroegere liefdesnest. In 'TV Familie' toont ze het huis, verklapt ze de vraagprijs en vertelt ze over haar leven na de breuk. "Hier blijven wonen? Dat bleek vanwege meningsverschillen niet haalbaar."
Lees verder

Genieten van je tuin na zonsondergang: zo maak je het extra gezellig
Eens de drukkende hitte van overdag wat gaat liggen, mogen die lange zomeravonden wel eeuwig duren, toch? Is je tuin of terras al voorzien van gezellig tuinmeubilair? Dan reikt bouwsite Livios nog vijf extra tips aan om ten volle te genieten van zomerse avonden in eigen tuin.
Lees verder

Melissa (35) kroop door oog van de naald bij zwaar ongeval: "Met een kleinere wagen had ik dit niet overleefd"
Melissa Dehnin (35) is na een loodzwaar ongeval op de Meirhoekstraat in Laarne en drie weken hospitalisatie weer thuis bij haar echtgenoot Jonas Vermassen en hun 14-jarige zoon in Smetlede. "Met een kleinere wagen had ik dit nooit overleefd", zegt ze.
Lees verder

Passagiers die uren vastzaten op Thalys reageren na aankomst in Brussel: "Mensen moesten uit de trein springen, omdat de trapconstructie niet paste"
Zo'n 750 passagiers zaten gisteravond meer dan vier uur vast op een snikhete Thalys net buiten het station van Paris-Nord. Toen ze uiteindelijk mochten uitstappen, moesten de gestrande passagiers overnachten op een andere trein. 's Ochtends kregen ze het nieuws dat ze moesten worden omgeboekt naar een nieuwe Thalys, maar die waren allemaal volgeboekt. Als oplossing werd de 'slaaptrein' vastgekoppeld aan een andere Thalys. Ondertussen zijn de passagiers weer aangekomen in Brussel. "Er was niet genoeg water voor iedereen, dus we hebben de bar maar leeggedronken."
Lees verder

LIVE. Denayer kan voor 4 jaar tekenen bij Torino- Burnley en Wolfsburg azen op Hendry van Club Brugge - De Ligt is van Bayern
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Af en toe je darmen reinigen: hoe gezond is het? En kan je thuis zelf een spoeling doen? Darmspecialist legt uit
Wereldsterren Katy Perry en Paris Hilton zweren erbij: een darmspoeling als onderdeel van hun dagelijkse routine. Maar heeft dat echt zin? Wat zijn de opties om je darmen te reinigen? Kan je dat makkelijk zelf doen? En wat zijn de gevaren? Prof. dr. Danny De Looze, kliniekhoofd van de dienst Maag-, darm- en leverziekten volwassenen van het UZ Gent, weet er alles over.
Lees verder

Mario Draghi, bereid aan te blijven als premier Italië, roept op tot nieuw vertrouwenspact
De Italiaanse premier Mario Draghi heeft opgeroepen om het "vertrouwenspact" tussen de partijen in zijn coalitie opnieuw op te bouwen om zijn regering te redden. Vorige week nog diende hij zijn ontslag in, maar dat werd door de president geweigerd.
Lees verder