Doorgaan naar hoofdcontent

80-jarige Camille springt uit een vliegtuig als eerbetoon aan invalide zoon: “Een tweede sprong sluit ik niet uit”

HLN
80-jarige Camille springt uit een vliegtuig als eerbetoon aan invalide zoon: "Een tweede sprong sluit ik niet uit"
Een bewoonster van woonzorgcentrum Alegria in Anderlecht maakte zaterdagochtend haar ultieme droom waar: voor haar 80ste verjaardag maakte ze een parachutesprong. Het werd een onvergetelijke ervaring voor Camille.
Lees verder

Gezellig picknicken met het gezin of romantisch met je geliefde? Wij bundelden de meest idyllische plekjes in jouw buurt
De zomer staat garant voor heel wat heerlijke dagen. Die zijn ideaal voor een gezellige picknick in de natuur. In Vlaanderen kan je op allerlei prachtige plekjes terecht: of je nu een dekentje wil uitspreiden of liever plaatsneemt op een bankje. Onze redactie zocht enkele van die magnifieke plekjes uit en zet ze op een rijtje. Zo moet je zelf enkel nog zorgen voor een mand vol lekkers.
Lees verder

Belgische jongen (16) verdronken in zwemvijver in Duitsland
Een 16-jarige Belgische jongen is zaterdag om het leven gekomen bij een ongeval in een zwemvijver in het Duitse Rurberg, op 30 kilometer van Eupen.
Lees verder

Tiesj Benoot derde en eerste Tour-renner in San Sebastian: "Daar krijg je geen prijs voor, tweede achter Remco was hoogst haalbare"
Naast Remco Evenepoel stond nog een andere Belg op het podium in San Sebastian. Tiesj Benoot trok zijn uitstekende Tour door en einigde derde. "De bobijn is nog niet af. Ik voelde mij vrijdag op training ook al erg goed, maar tweede was het hoogst haalbare. Aan Remco was niks te doen."
Lees verder

"Er zijn soms momenten dat ik ermee wil stoppen": Zuhal Demir openhartig over politieke carrière
Vlaams minister Zuhal Demir vertelt in de HLN Original 'Het Vakantiehuis' openhartig over haar carrière en de twijfels die ze ervaart op momenten dat ze belangrijke politieke beslissingen neemt. Zo kreeg ze het onder andere moeilijk tijdens de 'zonnepanelen-saga' van vorig jaar. "Toen er mails binnenkwamen van mensen die daar hun laatste centen hadden ingestoken, dan waren er momenten dat ik dacht: ik stop ermee". Bekijk hieronder de volledige aflevering van 'Het Vakantiehuis'.
Lees verder

Maxime Meiland geeft Leroy haar jawoord in jurk met enorme sleep: "Het was waanzinnig"
Maxime Meiland (26) is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar partner Leroy Molkenboer. Het tweetal gaf elkaar het jawoord in kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest, meldt RTL Boulevard dat bij de plechtigheid aanwezig was.
Lees verder

Wiebes, Persico, Moolman-Pasio, ... Het piepjonge AG Insurance-NXTG van Jolien D'hoore heeft grote (transfer)plannen: "Volgend jaar in de Tour met andere ambities"
De Tour de France Femmes gaat zijn slotweekend in. AG Insurance-NXTG kreeg een wildcard en geniet van de aandacht. Volgend jaar willen ze met de steun van Patrick Lefevere met een WorldTour-team aan de start staan. Jolien D'hoore (32) en Natascha Knaven-den Ouden (49), leading ladies bij het piepjonge opleidingsteam over de Tour, de valpartijen, koersende dochters en grote ambities.
Lees verder

BINNENKIJKER. Jean (56) en Karine (60) knapten een Frans vakantieverblijf van 1.450 m² op: "Design in eeuwenoud kader maakt het boeiend"
Deze zomer bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt eigenaars van een tweede verblijf bij ons of in het buitenland. Eender waar, in hun bijzonder huis weg van thuis beleven ze een al even bijzondere vakantie. In de Provence ademen de dikke muren in het huis van Jean en Karine geschiedenis. Die doorleefde basis combineerde het koppel met strak design. In die setting willen ze straks een nieuw hoofdstuk breien aan hun leven en aan dat van het gebouw.
Lees verder

Nieuw-Zeeland heropent grenzen volledig
Nieuw-Zeeland heropent vandaag zijn grenzen volledig. Ook cruiseschepen en plezierjachten kunnen weer aanmeren. De met enkele maanden versnelde heropening is mede ingegeven door een dringende behoefte aan arbeidskrachten en druk vanuit de zieltogende toerismebranche.
Lees verder

170 vluchten sinds januari: privéjet van Taylor Swift stootte dit jaar al het meeste CO2 uit
Een twijfelachtige eer voor Taylor Swift (32). Het Britse marketingbedrijf Yard berekende dat haar privévliegtuig het afgelopen jaar het meest heeft uitgestoten. Sinds januari werd het vliegtuig al 170 keer gebruikt.
Lees verder

An (34) ging op zoek naar haar donorvader. "Zelfs zonder een DNA-test zagen we veel gelijkenissen"
"Tien jaar geleden kwam An (34) onverwachts te weten dat ze een donorkind was. Na een jarenlange zoektocht via DNA-databanken deed ze het schier onmogelijke: ze vond haar biologische papa. Ze vertelt over de emotionele rollercoaster die haar leven was én geeft tips voor mensen die een stamboomonderzoek willen starten. "De fertiliteitsarts gaf mij de boodschap: 'Stop maar met zoeken en wees gewoon dankbaar dat je bestaat'."
Lees verder

Buurtbewoners maken positieve balans op na drie weekends Tomorrowland: "Organisatie wordt elk jaar beter"
Je hoeft niet per se een toegangsticket te hebben om van de 'madness' van Tomorrowland te kunnen genieten. Elke festivaldag opnieuw installeren een heel aantal buurtbewoners zich gezellig op een stoeltje langs een van de toegangswegen naar De Schorre, om de stoet van kleurrijke festivalgangers te kunnen aanschouwen. En opvallend: zij zijn het spektakel na drie weekends nog lang niet beu. "Het mogen er volgend jaar gerust opnieuw drie zijn."
Lees verder

"Bedankt voor alles, Dries": na afscheid keren Dries Mertens en Kat Kerkhofs al terug naar Napels voor een afscheidstournee die ook langs Capri leidt
Van Tomorrowland naar Napels. Amper een week nadat Napoli officieel afscheid nam van Dries Mertens, zit de Rode Duivel met z'n vrouw Kat Kerkhofs en hun zoontje Ciro Romeo alweer in Italië. Een bezoek aan restaurant Verginiello mocht niet ontbreken.
Lees verder

Taiwan ontbreekt op schema Azië-reis Huisvoorzitter Pelosi
Nancy Pelosi, de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, bezoekt de komende dagen met een parlementsdelegatie minstens vier Aziatische landen, maar Taiwan staat niet op de reislijst die haar kantoor bekend heeft gemaakt. China heeft gewaarschuwd dat een eventueel bezoek van de politica aan Taiwan gevolgen zal hebben, waaronder een vliegverbod rond het eiland.
Lees verder

LIVE. Benson, niet meer in selectie Antwerp, op weg naar Burnley - De Bock naar Griekenland
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Michael Masi, de inmiddels ontslagen wedstrijdleider wiens bloed Mercedes kan drinken, met dood bedreigd
De voormalige F1-wedstrijddirecteur Michael Masi heeft doodsbedreigingen ontvangen na de Grote Prijs van Abu Dhabi, die in 2021 beslissend was voor de wereldtitel. Dat heeft de Australiër vandaag verklaard in een interview in de Australische The Daily Telegraph.
Lees verder

Yvonne Coldewijer, Nederlands grootste roddeltante: "Als ik een BV was, zou ik mijn borst maar al nat maken"
Het stormpje rond de onthulling dat Metejoor vreemdging met Julia Boschman van K3 is gaan liggen. Want het gerucht werd snel ontkend en ach, wie ligt er hier nu wakker van de Nederlandse roddelvlogger Yvonne Coldeweijer (35), die de smeuïge gossip verspreidde? "Maar ze heeft intussen heel wat Belgische volgers, en dus ook tipgevers", klinkt het bij onze noorderburen. Portret van het controversiële roddelfenomeen Coldeweijer, die met haar gat in de markt grof geld verdient. "Het is een kwestie van tijd voordat een mediabedrijf haar koopt."
Lees verder

Drie Vlaamse ijssalons over hun uniek smaakaanbod, wég van alleen maar vanille-ijs: "Onze smaken halen het kind in de mensen weer naar boven"
Dat een klassiek vanille-ijsje veel verklapt over de kwaliteit van een ijssalon weten we allemaal. Toch proeven we ook graag eens iets vernieuwends. En laat vernieuwende smaken nu datgene zijn waar deze 3 Vlaamse ijszaken zich in specialiseren. "Zelfs onze klassiekers zoals vanille, chocolade, framboos en mokka krijgen een speciale toets", klinkt het. "Elk bolletje is een concept op zich." Wat maakt hun aanbod zo speciaal? En hoe vallen ze in de smaak bij het publiek?
Lees verder

Eerste echtgenoot Jennifer Lopez niet overtuigd van huwelijk met Ben Affleck: "Het zal niet blijven duren"
Het huwelijk van Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (49) blijft onderwerp van gesprek. Bij haar eerste echtgenoot, Ojani Noa (48), bijvoorbeeld. De man gaf daarom een uitgebreid interview aan 'The Daily Mail' waarin hij het heeft over zijn relatie met de zangeres en haar huidige huwelijk met Affleck. "Ik wil dat mensen het échte verhaal kennen."
Lees verder

Drie verdachten opgepakt in bos naast E40 na achtervolging van politie
Op de E40 ter hoogte van de oprit in Aalst is vanochtend een voertuig met Franse nummerplaat klemgereden, vermoedelijk na een achtervolging. Drie daders sprongen nog uit het voertuig en verstopten zich in de bossen naast de snelweg, maar konden uiteindelijk opgepakt worden.
Lees verder