Doorgaan naar hoofdcontent

Thomas Vanderveken en Véronique Leysen opnieuw ouders geworden

HLN
Thomas Vanderveken en Véronique Leysen opnieuw ouders geworden
Thomas Vanderveken (41) en Véronique Leysen (36) opnieuw opnieuw mama en papa geworden. Leysen is op 1 juni bevallen. Het koppel maakte het nieuws zelf bekend op Instagram.
Lees verder

Moeten we echt tot in de kleinste details weten hoe twee mensen zich tot elkaar verhouden? Media-expert over de zaak Depp vs Heard
Johnny Depp (58) heeft gelijk gekregen in het proces over smaad tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36). Volgens media-expert Hilde Van den Bulck gaan we Depp waarschijnlijk nog terugzien op het grote scherm. Of de samenleving iets gewonnen heeft bij dit wekenlange proces, is iets anders. "Een deel van de #justiceforjohnny-beweging bestaat uit resolute vrouwenhaters."
Lees verder

GETEST. Onze tuinexperte beoordeelt 6 heggescharen: "Let bij de aankoop goed op de batterijcapaciteit"
Vind je het ook hoog tijd om je hagen strak te zetten? Heggenscharen met een accu maken weinig lawaai, stoten geen uitlaatgassen uit, zijn lichter dan de benzineversie en geven géén geknoei met elektriciteitskabels. Maar welke kies je dan best? Tuinexperte Laurence Machiels vergeleek de 6 meest populaire modellen van het moment. "Besef wel dat de opgegeven snoeiduur relatief is."
Lees verder

Oliver heeft seks met zijn 2 schoonheidsspecialistes: "De een bevredigde zichzelf, de ander greep mijn pik"
Vrijgezel Oliver (50) laat al jaar en dag zijn schaamstreek waxen door schoonheidsspecialiste Karen (48). Op een dag heeft Karen een stagiaire (35) die haar helpt met de behandeling. Alles verloopt normaal, tot de stagiaire aanstalten maakt tot meer. "Terwijl Karen met haar tong mijn eikel verkende, liet Tiffany haar broek zakken."
Lees verder

Trafalgar Square in Londen tijdlang ontruimd door verdachte wagen
In het centrum van Londen zijn het grote plein Trafalgar Square en de nabije omgeving vandaag enige tijd ontruimd geweest vanwege een verdachte situatie. Sommige media hebben het over een voertuig.
Lees verder

Britse koningshuis maakt een fout in filmpje en verwart prinses Elisabeth met Queen Elizabeth
In een Twitterfilmpje over het 70-jarig jubileum van de Britse koningin Elizabeth II heeft het Britse koningshuis een foutje begaan. Zo werd het Belgische onderzoeksinstituut in Antarctica, dat vernoemd is naar onze prinses Elisabeth, vermeld als een locatie die vernoemd zou zijn naar de Britse koningin.
Lees verder

Football Talk. Carlos Tevez kondigt afscheid aan - Charleroi vraagt bouwvergunning aan voor fonkelnieuwe 'ZebrArena'
Carlos Tevez heeft op zijn 38e officieel een punt gezet achter zijn carrière. De voormalige topspits speelde al een jaar geen officiële wedstrijd meer en bevestigde in de Argentijnse media zijn afscheid. "Ik ben op pensioen. Er waren veel aanbiedingen, onder meer vanuit de Verenigde Staten, maar ik heb alles gegeven", verklaarde Tevez, die besloot zijn voetbalschoenen definitief op te bergen na het overlijden van zijn vader vorig jaar. "Ik ben gestopt met spelen want ik ben mijn grootste fan kwijt."
Lees verder

Verdachte vergiftiging Russische ex-spion Litvinenko overleden in Rusland
Dmitri Kovtun, die door Londen wordt beschuldigd van de dodelijke vergiftiging van de Russische spion Aleksander Litvinenko in 2006, is in Rusland overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldt een Russisch parlementslid dat eveneens genoemd werd als mogelijke dader in de zaak-Litvinenko.
Lees verder

Hoofdverdachte moord op Russische dissident Litvinenko overleden in Rusland
Dmitri Kovtun, die door Londen wordt beschuldigd van de dodelijke vergiftiging van de Russische spion Aleksander Litvinenko, is in Rusland overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldt een Russisch parlementslid dat eveneens genoemd werd als mogelijke dader in de zaak-Litvinenko.
Lees verder

LIVE. Ophef tijdens derde dag van de jubileumviering: Trafalgar Square tijdlang ontruimd door verdachte wagen
In het VK zijn de feestelijkheden voor het jubileum van koningin Elizabeth (96) nog steeds volop aan de gang. Zaterdag staat onder meer de Epsom Derby, een bekende jaarlijkse paardenrace, op de planning. De Queen zal zelf wel niet aanwezig zijn. Zij wordt vervangen door prinses Anne. In dit artikel houden wij je op de hoogte met een overzicht van alle opmerkelijke momenten.
Lees verder

LIVE. Prinses Anne komt aan op de Epsom Derby, koningin Elizabeth zelf niet aanwezig op de paardenrace
In het VK zijn de feestelijkheden voor het jubileum van koningin Elizabeth (96) nog steeds volop aan de gang. Zaterdag staat onder meer de Epsom Derby, een bekende jaarlijkse paardenrace, op de planning. De Queen zal zelf wel niet aanwezig zijn. Zij wordt vervangen door prinses Anne. In dit artikel houden wij je op de hoogte met een overzicht van alle opmerkelijke momenten.
Lees verder

Italië heeft wat te bewijzen in Nations League na WK-trauma: "Mancini is een tovenaar, maar misschien raken ook die ooit eens hun 'magical touch' kwijt"
Na enkele sombere maanden trapt Italië vanavond in Bologna zijn Nations League-campagne af tegen Duitsland. La Squadra heeft iets te bewijzen nu het voor de tweede keer op rij geen WK speelt. "Een verjongingskuur dringt zich op."
Lees verder

Een onvergetelijke nacht onder de sterren: dit zijn de indrukwekkendste natuurlogies volgens Lonely Planet
Meer dan 200 toffe glampings, boomhutten en wildkampeerplekken in heel Europa en voor elk budget: die vind je in de gloednieuwe Lonely Planet-gids 'Slapen onder de sterren'. Wij selecteerden de origineelste droomlocaties om in slaap te vallen, van een omgebouwde skigondel in het Zwarte Woud tot een luxe-iglo bij een Noorse gletsjer.
Lees verder

Oekraïners ruimen "uit dankbaarheid" Jubelpark op
Sinds 11 uur zijn een dertigtal Oekraïners druk in de weer om het Brusselse Jubelpark op te ruimen. Ze rapen zo veel mogelijk afval op en hopen het park in de loop van de namiddag zo proper mogelijk achter te laten. "Het is een manier om onze dankbaarheid te uiten voor de hulp die we van België en zijn inwoners krijgen", zegt Oksana Bulda, een van de organisatoren van de actie.
Lees verder

NATIONS LEAGUE. Frankrijk de boot in tegen Denemarken maar blessure Mbappé blijkt mee te vallen, Rangnick beleeft knaldebuut bij Oostenrijk
Ook in andere groepen is de Nations League op gang getrapt. Frankrijk ging meteen in eigen huis onderuit tegen Denemarken. Ralf Rangnick beleefde een droomdebuut bij Oostenrijk door met 0-3 te gaan winnen in Kroatië.
Lees verder

Vijfde dode na treinontsporing in zuiden van Duitsland
Eén dag na de ontsporing van een regionale trein in de buurt van Garmisch-Partenkirchen, in het zuiden van Duitsland, is opnieuw een dodelijk slachtoffer ontdekt. Dat meldt de politie. Het dodental komt daarmee op vijf.
Lees verder

Man eist miljoenen van Mariah Carey omdat hij éérst een lied schreef met titel 'All I want for Christmas is you'
Zangeres Mariah Carey (53) wordt aangeklaagd voor plagiaat met haar kersthit 'All I want for Christmas is you'. Zanger Andy Stone beweert dat hij vijf jaar vóór Mariah een gelijknamig lied heeft uitgebracht, meldt TMZ. Hij wil minimaal 20 miljoen dollar zien (18,6 miljoen euro).
Lees verder

ROLAND GARROS. Bailly grijpt naast juniorentitel - Casper Ruud moet in finale voorbij Nadal: "Lijkt een onmogelijke opgave"
Gilles-Arnaud Bailly is er niet in geslaagd het juniorentoernooi op Roland Garros op zijn naam te schrijven. In de finale op het gravel in Parijs verloor hij in twee sets van de Fransman Gabriel Debru.
Lees verder

Ook om zijn veelvuldig zweten te verslaan heeft Rafael Nadal een even simpel als ingenieus middeltje in huis
De notoire zweter in Rafael Nadal doet er alles aan om daar niet het minste nadeel van te ondervinden. Op Roland Garros toverde de Spaanse tenniskampioen en gravelmeester een nieuw trucje uit zijn wel erg hoge hoed.
Lees verder

Nu al Noors recordtennisser en getraind met grote idool Nadal: wie is Casper Ruud, morgen tegenstander van gravelkoning 'Rafa'?
Hij is nu al de meest succesvolle Noorse tennisser aller tijden. Morgen volgt de kroon op het werk met zijn eerste Grand Slam-finale. Maak kennis met Casper Ruud (23), straks oog in oog met zijn grote idool én trainingspartner.
Lees verder