Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 30 juni 2022

Stad Tongeren: DIGbij: Opstart digibanken

DIGbij: Opstart digibanken
Het samenwerkingsverband DIGbij krijgt 500.000 euro Vlaamse financiering om digibanken op te starten in de regio Tongeren, Borgloon, Wellen en Heers. IN-Z, Link in de kabel, SAAMO, het Limburgs platform voor vluchtelingen, Educo en Close De Gap zorgen de komende jaren voor ICT-materiaal, vorming...
Lees verder

Sluitingsdagen OCMW- en stadsdiensten
Alle OCMW- en stadsdiensten zijn gesloten op maandag 11 juli - donderdag 21 juli en maandag 15 augustus. Toerisme Tongeren is wel open van 10 tot 14 uur.
Lees verder

Gezocht: (jonge) deelnemers Kroningsfeesten
Sommige processiegroepen van de Kroningsfeesten bestaan voornamelijk uit jongeren. Denk maar aan de Vlaggengroep, de Engeltjes van de Geboorte, de Opdracht, de Edelknapen en de Zingende Maagden. We doen dan ook een warme oproep aan jongeren en hun ouders om bij deze groepen aan te sluiten.
Lees verder

Lokaal dienstencentrum de Piepel weldra op vertrouwde locatie
Stilaan maar zeker maakt het vaccinatiecentrum terug plaats voor de werking van de Piepel als een veelzijdig dienstencentrum waar prikkelende groepsactiviteiten, ontmoeting en sociale dienstverlening centraal staan.
Lees verder

Roxanne wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Roxanne Vanderstraeten uit Ketsingen wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij Huize Puck, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

Bloedcollectes
Op een dag heeft uw collega, buurvrouw of familielid het misschien nodig. Geef bloed, dat doen we voor mekaar.
Lees verder