Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 19 juni 2022

Stad Tielt: Nieuw tariefplan De Watergroep

Nieuw tariefplan De Watergroep
Waterbedrijven mogen hun tarieven niet zomaar aanpassen maar leggen om de 6 jaar een nieuw tariefplan voor aan de WaterRegulator. Binnenkort dient De Watergroep haar tariefplan in voor de periode...
Lees verder

Inzameling medisch afval en folie van landbouwers
Op maandag 20 juni van 13u30 tot 17u00 en op dinsdag 21 juni van 8u30 tot 13u00 wordt er opnieuw landbouwfolie en medisch afval ingezameld.
Lees verder

Roefeldag 25 juni - online inschrijven vanaf 15 juni
Staat je kind al te popelen om de wereld van de volwassenen te leren kennen aan de hand van allerlei fijne activiteiten? De inschrijvingen voor de Roefeldag starten woensdag 15 juni.
Lees verder

De zomer komt eraan: spring zuinig om met water!
De Watergroep, die dagelijks instaat voor de levering van kwalitatief drinkwater in Tielt, raadt aan om in droge periodes (nog) zuiniger om te springen met drinkwater.
Lees verder

Schrijf vanaf nu online in voor de Roefeldag
Op zaterdag 25 juni kan je kind op de Roefeldag via allerlei fijne activiteiten kennismaken met de wereld van volwassenen.
Lees verder

We krijgen het warm!
Er staat een tweedaagse met echt warm weer voor de deur. Een voorsmaakje van de zomer. Geniet van de zon maar neem zeker ook je voorzorgen. Hou het koel en bescherm jezelf en anderen tegen de hitte.
Lees verder