Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 11 juni 2022

Stad Poperinge: Tijdelijk geen of beperkt kraanwater in de Saazlaan en de Elzasdreef

Stad Poperinge
Tijdelijk geen of beperkt kraanwater in de Saazlaan en de Elzasdreef
Door een waterstoring is er tot 7 juni om 16.30 u. geen of beperkt kraanwater in delen van de Saazlaan en de Elzasdreef. De Watergroep doet er alles aan om deze waterstoring zo snel mogelijk op te lossen en verontschuldigt zich voor het ongemak.
Lees verder

Tijdelijk geen of beperkt kraanwater in de Ieperstraat
Door een waterstoring is er tot 8 juni om 9 u. geen of beperkt kraanwater in een deel van de Ieperstraat. De Watergroep doet er alles aan om deze waterstoring zo snel mogelijk op te lossen en verontschuldigt zich voor het ongemak.
Lees verder

Agentschap Natuur en Bos start publieke consultatie voor natuurgebied Helleketelbos
Agentschap Natuur en Bos start de publieke consultatie van het geactualiseerde natuurbeheerplan voor het natuurgebied Helleketelbos gelegen in Poperinge. Je kan het dossier digitaal inkijken op de website van het agentschap.
Lees verder

133 sporters op Poperingse Senior Games
Op donderdag 9 juni vond de zesde editie van de Poperingse Senior Games plaats. Maar liefst 133 deelnemers namen deel aan de sportdag.
Lees verder

Poperinge huldigt Special Olympics atleten
Van 25 tot en met 28 mei namen 23 atleten van De Lovie vzw deel aan de nationale spelen van Special Olympics in Ottignies-Louvain-la-Neuve en Eigenbrakel. Poperinge zette hen op 9 juni in de bloemetjes.
Lees verder