Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Mané draagt Bayern-shirt en legt medische tests af in München - Anderlecht denkt aan jonge spits van Inter

HLN
LIVE. Mané draagt Bayern-shirt en legt medische tests af in München - Anderlecht denkt aan jonge spits van Inter
• Antwerp lijft Vincent Janssen in en aast op Dries Mertens • Atlético lijkt nieuwe bestemming te gaan worden voor Axel Witsel • Deal Inter en Chelsea over Lukaku lijkt in de maak • Anderlecht heeft eerste versterking beet
Lees verder

Zomercocktail Aperol Spritz bepaalt de zomerse mode: "Oranje combineert als geen ander met uiteenlopende tinten"
Of je het nu graag drinkt of niet: Aperol Spritz is hot. En het bittere, feloranje drankje bepaalt deze zomer zelfs wat we dragen, want van kop tot teen in oranje is trendy. Hoe je fel oranje draagt of combineert in zo'n Aperol-look? Styliste Sarah Roelstraete legt het uit. "Een paar verschillende tinten oranje in één outfit verbreekt het 'wortelgevoel'."
Lees verder

Deze zomer is het hip om er als een Aperol Spritz bij te lopen. "Een oranje trui en een rozige broek: go for it"
Of je het nu graag drinkt of niet: Aperol Spritz is hot. En het bittere, feloranje drankje bepaalt deze zomer zelfs wat we dragen, want van kop tot teen in oranje is trendy. Hoe je fel oranje draagt of combineert in zo'n Aperol-look? Styliste Sarah Roelstraete legt het uit. "Een paar verschillende tinten oranje in één outfit verbreken het 'wortelgevoel'."
Lees verder

Zeven tips om geld te besparen tijdens je autovakantie: "Vergeet je auto- of milieuvignet niet, boetes kunnen oplopen tot bijna 200 euro"
Voor maar liefst 7 op de 10 Belgische vakantiegangers blijft de auto het populairste vervoersmiddel om te reizen, blijkt uit de jaarlijkse Vakantiebarometer van Touring. Maar hoge brandstofkosten maken de reis dit jaar duurder dan gewoonlijk. Door op enkele details te letten, kun je op flink wat kosten besparen, blijkt uit de checklist van onze reisexpert Johan Lambrechts.
Lees verder

Realityreeks legt pijnlijk liefdesleven bloot: Khloé Kardashian en de mannen die haar maar blijven bedriegen
Khloé Kardashian (37) krijgt het zwaar te verduren in de seizoensfinale van 'The Kardashians'. Wanneer blijkt dat haar ex, Tristan Thompson (31), haar voor de zoveelste keer heeft bedrogen, wordt het haar even teveel. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze zoiets moet slikken van een man. Van een huwelijk vol drugs en ontrouw tot een zwangerschap van een man die steeds maar op de loop ging: we zetten haar pijnlijke liefdesgeschiedenis op een rij. "Tristan Thompson? Dat is een seriebedrieger."
Lees verder

Familie van autistische jongeman in isoleercel gaat zondag betogen: "Free Sohaib!"
De familie van de opgesloten jongeman Sohaib Ahalit gaat zondagmiddag protesteren tegen de 'middeleeuwse toestanden' in de gevangenis van de Begijnenstraat. Sohaib, die een mentale beperking heeft, is al drie weken opgesloten in een isoleercel nadat hij bij een incident in de Blikfabriek in Hoboken werd opgepakt.
Lees verder

Kirsten Flipkens wint Belgisch onderonsje van Elise Mertens en staat in derde ronde in Eastbourne
Kirsten Flipkens (WTA 257) heeft zich ten koste van Elise Mertens (WTA 30) geplaatst voor de achtste finales van het WTA-grastoernooi in het Engelse Eastbourne. Het scorebord gaf de setstanden 6-2, 2-6 en 6-1 aan na afloop van het Belgisch onderonsje in de tweede ronde. De wedstrijd duurde 1 uur en 48 minuten.
Lees verder

Tesla gaat 3 tot 3,5 procent van banen schrappen
De Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla gaat de komende maanden 3 tot 3,5 procent van de banen schrappen. Dat heeft topman Elon Musk dinsdag duidelijk gemaakt na tegenstrijdige berichten. Bij de bedienden zou zowat een op de tien banen wegvallen, terwijl het aantal fabrieksarbeiders op lange termijn daarentegen moet toenemen. Bij het begin van het jaar stelde Tesla bijna 100.000 mensen tewerk.
Lees verder

Chaos op de set van nieuwe videoclip Yungblud: opnames stopgezet door de politie
Yungblud (24) zorgde maandagnamiddag voor een immense drukte in het Londense Southbank tijdens de opnames van de videoclip voor zijn gloednieuwe single, 'Don't Feel Like Feeling Sad Today', die op 29 juni op de wereld afgevuurd zal worden. De politie zette de opnames stil vanwege veiligheidsredenen.
Lees verder

INTERVIEW. "Rusland zal deze oorlog niet winnen", klinkt het bij zelfzekere Commissievoorzitter Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, vindt dat het haar rol is om gedurfde voorstellen te doen. Nu hoopt ze dat de lidstaten later deze week haar advies om Oekraïne kandidaat-EU-lid te maken, zullen overnemen. "Oekraïne heeft inhoudelijk aan al onze regels voldaan. Ze hebben zelfs de stresstest van een oorlog doorstaan."
Lees verder

Vertrouwen in de EU is groot bij Commissievoorzitter Ursula von der Leyen: "Rusland zal deze oorlog niet winnen"
Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, vindt dat het haar rol is om gedurfde voorstellen te doen. Nu hoopt ze dat de lidstaten later deze week haar advies om Oekraïne kandidaat-EU-lid te maken, zullen overnemen. "Oekraïne heeft inhoudelijk aan al onze regels voldaan. Ze hebben zelfs de stresstest van een oorlog doorstaan."
Lees verder

'Verkrachter van de Samber' geeft aanranding van Belgische vrouw toe: "Agressie met seksuele bedoelingen"
Dino Scala, ook bekend als de 'verkrachter van de Samber', heeft op het assisenproces in het Noord-Franse Douai toegegeven dat hij een Belgische vrouw eerst begluurd heeft alvorens haar aan te randen. De 61-jarige Scala staat terecht voor 56 verkrachtingen of seksuele aanrandingen over een tijdspanne van dertig jaar. De man heeft tot nu toe al zo'n veertigtal feiten bekend, zowel in Frankrijk als in België.
Lees verder

Opmars van de radicale coöpgame: in meer en meer videogames hebben spelers elkaar écht nodig
Er bestaan honderden videogames waarin spelers in elkaars spel kunnen opduiken. Maar er bestaan ook coöpgames die het veel minder vrijblijvend aanpakken, en waarin twee tot vier spelers elkaar effectief nòdig hebben om verder te geraken. Dat soort titels is stevig in opmars. En de Nederlandse gamestudio achter 'We Were Here Forever', zo'n nieuwe co-op-only-game, denkt te weten waarom.
Lees verder

Poetin "trots" op Russisch leger en belooft extra versterking
De Russische president Vladimir Poetin heeft dinsdag gezegd dat hij "trots" is op het optreden van zijn soldaten in Oekraïne. Hij beloofde het leger ook verder te versterken met manschappen en hoogtechnologische wapens.
Lees verder

Football Talk. Giggs niet langer officiële bondscoach Wales - Felice Mazzu betaalt 4 weken opzeg aan Union
Doelman Thomas Didillon (26) van Cercle Brugge traint de komende twee weken met AS Monaco. In het verleden hebben ook andere spelers van groen-zwart (Vitinho en enkele jeugdspelers) in het kader van de samenwerking tussen Monaco en Cercle reeds een periode op La Turbie doorgebracht en nu is dat dus het geval voor de Franse doelman van de Vereniging.
Lees verder

Politie rolt Nederlandse phishingbende op die miljoenen buit maakte in België
De Nederlandse politie heeft een bende opgerold die verdacht wordt van een grootschalige phishingoperatie. De leden slaagden erin om tientallen Belgen op te lichten.
Lees verder

Billie Eilish koestert een enorme kinderwens: "Ik zou liever sterven dan dat ik nooit moeder zou worden"
"Ik zou liever sterven dan dat ik nooit moeder zou worden." Van een grote kinderwens gesproken. Billie Eilish (20) steekt de hare niet onder stoelen of banken tijdens een interview met 'The Sunday Times Magazine'. "Ik heb ze nodig", zegt de popster over haar toekomstige kinderen.
Lees verder

Eindelijk zomer: dit worden dit jaar de 5 populairste drankjes op het terras
Zonnige dagen zijn eens zo zalig met een glas vol verfrissende ijsblokjes en hét drankje van de zomer in hand. "Iets nostalgisch, met een exotische touch, simpel en snel of toch maar lekker luxueus: we zien heel wat opkomen dit jaar. TikTok doet veel (drank)trends snel overwaaien", vertelt culinair trendwatcher Saskia Neirinckx. Welke zomerse drankjes maken dit jaar furore op het terras?
Lees verder

COLUMN. Goedele Liekens verdedigt vakantieliefjes. "Go for it! Maar breek er geen vaste relatie voor"
De zomer komt eraan. "En warm weer geeft zin in seks, weten we. Torenhoge zin in seks", schrijft Goedele Liekens. Op vakantie neemt die opwinding alleen maar toe, waarschuwt de seksuologe. Geeft je dat goesting om zonder gêne die surfboy of lokale Griekse god te verleiden? Gewoon doen, zegt Liekens: je leert als mens meer van zo'n vakantieliefje dan je denkt. "Liefde is zoals uiteten gaan: het is door veel restaurants uit te proberen dat je je culinaire palet ontwikkelt."
Lees verder

Stakingstrend zet zich voort, Spaanse vakbond roept op om werk bij easyJet negen dagen neer te leggen
De stakingen binnen de luchtvaartmaatschappijen lijken maar niet op te houden. Terwijl de piloten en het cabinepersoneel van Brussels Airlines en Ryanair de komende dagen het werk neerleggen, wordt de maatschappij easyJet geconfronteerd met een stakingsdreiging in juli. Zo roept een Spaanse vakbond op tot negen dagen staking in verschillende Spaanse basissen van de Britse budgetvlieger.
Lees verder