Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 juni 2022

Herenthout: Vacature | Administratief medewerker onthaal en burgerzaken

Herenthout
Vacature | Administratief medewerker onthaal en burgerzaken
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Administratief medewerker onthaal en burgerzaken (vervangingscontract). Ben je iemand die vriendelijk, nauwkeurig en een teamspeler is en heb je relevante ervaring? En wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan meteen via het online sollicitatieformulier.
Lees verder

Hinder Molenstraat door afbraakwerken site Diamant
Wegens de afbraakwerken van de site Diamant (voorheen supermarkt Poelmans), zal vanaf 15 juni tot en met vrijdag 1 juli een moeilijk doorgang zijn in de Molenstraat. Er geldt plaatselijk beurtelings verkeer met de voorrang aan de voertuigen – komende van het centrum. Houd hier dus zeker rekening mee.
Lees verder

Gezocht: sportmonitoren multisportkamp
Voor onze multisportkampen zijn we nog op zoek naar enthousiaste sportmonitoren! Heb jij (bij voorkeur) ervaring als sportmonitor of leerkracht lichamelijke opvoeding? En werk jij graag met kinderen? Dan is sportmonitor zijn voor onze multisportkampen misschien iets voor jou.
Lees verder

Zomerkermis: van zondag 3 tot en met donderdag 7 juli
Naar jaarlijkse traditie gaat van zondag 3 juli tot en met donderdag 7 juli de Zomerkermis door, eindelijk opnieuw in vol ornaat! Let er op dat tijdens deze dagen verschillende verkeersmaatregelen zullen gelden.
Lees verder