Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 juni 2022

Gemeente Wuustwezel: Bouw- of verbouwplannen? Dan is deze infobrochure voor u!

Gemeente Wuustwezel
Bouw- of verbouwplannen? Dan is deze infobrochure voor u!

Een huis bouwen of verbouwen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Wie bouw- of verbouwplannen heeft, begint dan ook best heel goed voorbereid aan zijn of haar (ver)bouwproject. De brochure 'De architect tekenend voor uw toekomst' is hierbij een grote hulp. Het boekje geeft toekomstige bouwers en verbouwers een klaar en duidelijk antwoord op vragen die aan bod komen voor, tijdens en na het bouwproces.

Lees verder

AFS zoekt gastgezinnen voor studenten

AFS is een non-profit uitwisselingsorganisatie die jongeren en gezinnen interculturele leerkansen biedt. Jaarlijks verwelkomen we in de zomer een 100-tal jongeren van over de hele wereld die op uitwisseling komen naar Vlaanderen. Deze jongeren verblijven gedurende 3 tot 10 maanden in een gastgezin en gaan hier naar school of aan de slag als vrijwilliger. De organisatie is op zoek naar enthousiaste gastgezinnen die deze studenten willen verwelkomen.

Lees verder

Ontdek de Zomer van Wuustwezel

Deze zomer hoef je niet ver om allerlei leuks te beleven. Je kan in Wuustwezel talloze bruisende evenementen, gezellige en sportieve activiteiten bijwonen! Ga deze zomer eens op ontdekking in eigen dorp en ervaar het allemaal zelf! Hieronder en in het middenkatern van het W-tje vind je alvast een handig overzicht van het zomeraanbod.

Lees verder