Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 24 juni 2022

Gemeente Mol: Vul de online bevraging over de NIRAS/Belgoprocess krant in

Vul de online bevraging over de NIRAS/Belgoprocess krant in

NIRAS en Belgoprocess verdelen regelmatig een krant in de postbussen van Dessel, Mol, Retie en Geel. Hiermee informeren ze je over het beheer van radioactief afval in onze regio. Ontvang jij de krant ook? Laat dan via de korte online bevraging weten wat je ervan vindt. NIRAS en Belgoprocess gaan met jouw feedback aan de slag om je in de toekomst nog beter te informeren. Dus… antwoord snel en help hen om de communicatie met jou te verbeteren!

Lees verder

Gemeentebestuur gaat voluit voor verkeersluw groen hart in het Centrum

Het gemeentebestuur gaat voluit voor een groene transformatie van de uitgangsbuurt Corbiestraat, Santo Tomàsplein en Rondplein. Dankzij het creëren van extra parkeerplaatsen op het Rondplein en een nieuwe centrumparking in de Smallestraat komen we tegemoet aan de bekommernissen van onze centrumhandelaars. Ook voor onze wekelijkse dinsdagmarkt en de jaarlijkse kermis zochten en vonden we oplossingen die combineerbaar zijn met een groene herinrichting. Dankzij de afstemming en integratie met de grotere horecaterrassen versterken we zelfs onze wekelijkse markt en de kermis.

Lees verder

Dienst lokale economie gesloten op donderdagnamiddag 30 juni

De dienst lokale economie is op donderdag 30 juni uitzonderlijk gesloten vanaf 12 uur. Ook tijdens de avondopening van 16 tot 19 uur kan je er niet terecht. Vanaf vrijdag 1 juli helpen ze je graag opnieuw verder vanaf 9 uur. De openingsuren van de dienst vind je hier: www.gemeentemol.be/openingsuren-lokale-economie.

Lees verder

Peuterspeelpunt in zomervakantie in kinderclub Bieke in Ginderbuiten

Vanaf 1 juli tot en met 30 augustus verhuist Peuterspeelpunt naar kinderclub Bieke, Toemaathoek 1. Ook in juli en augustus ben je welkom op woensdag en vrijdag tussen 8.45 en 12 uur. Op woensdag 27 en vrijdag 29 juli en woensdag 31 augustus is Peuterspeelpunt gesloten. Schoolgaande broertjes en zusjes kunnen alleen meekomen tot en met de leeftijd van 3 jaar omdat we de rust en veiligheid van de allerkleinsten willen bewaken.

Lees verder