Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 17 juni 2022

Gemeente Mol: Vennestraat afgesloten op woensdag 22 juni voor demonteren bouwkraan

Vennestraat afgesloten op woensdag 22 juni voor demonteren bouwkraan

Op woensdag 22 juni is de Vennestraat ter hoogte van huisnummer 32 tot 40 afgesloten van 6.30 tot 17 uur voor het demonteren van een bouwkraan. Ook voetgangers en fietsers kunnen de werfzone niet passeren. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via het verbindingsstraatje Vennestraat, Gasstraat, Asstraat en Jakob Smitslaan. Fietsers en voetgangers volgen de omleiding via het verbindingsstraatje Vennestraat, Gasstraat, Martelarenstraat.

Lees verder

Renteloze coronalening van 12.000 euro voor volleybalclub Molvoc Mol

Volleybalclub Molvoc Mol krijgt van het gemeentebestuur een renteloze coronalening van 12.000 euro. De sportclub gebruikt deze financiering onder andere voor de huur van de zalen en het betalen van de trainers. Door de coronacrisis liep de club heel wat inkomsten mis. Daarom diende Molvoc een aanvraag in voor een renteloze coronalening. Meer info over deze lening vind je via www.gemeentemol.be/coronalening.

Lees verder

Vermijd omgeving Zilvermeer tijdens Pennenzakkenrock op donderdag 23 juni

Om de grote toeloop voor Pennenzakkenrock op donderdag 23 juni in goede banen te leiden, voeren we een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen in. Zo sluiten we onder andere de Baileybrug (N136) volledig af, uitgezonderd voetgangers en (brom)fietsers en voeren we éénrichtingsverkeer in op de Zilvermeerlaan en de Postelsesteenweg. Een wegomlegging is voorzien. Moet je die dag niet in de buurt zijn? Blijf er dan weg!

Lees verder

Terug van 6 jaar weggeweest: Examenuitblaas op vrijdag 24 juni

Na de laatste editie in 2015 zetten onze jeugddienst en Jeugdhuis Tydeeh opnieuw hun schouders onder een Examenuitblaas. Op vrijdag 24 juni zijn alle jongeren vanaf het middelbaar welkom in de Rivierstraat voor een topnamiddag. Met een knal starten we de zomervakantie met dj's, een frietkraam en toffe randanimatie!

Lees verder