Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 17 juni 2022

Gemeente Mol: Vanaf 20 juni aangepaste recreatieve fietsroute doorheen Sunparks Kempense Meren

Vanaf 20 juni aangepaste recreatieve fietsroute doorheen Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren, het gemeentebestuur en Toerisme Provincie Antwerpen beslisten samen om de recreatieve fietsroute doorheen Sunparks Kempense Meren aan te passen. De aangepaste route scheert niet meer rakelings langs de strandbar, maar maakt een kleine lus rond het hoofdgebouw op het park. De ingreep verhoogt de veiligheid voor fietsers en parkgasten. De nieuwe route op het park gaat in vanaf 20 juni. Alle knooppuntenbordjes zijn vanaf dan aangepast.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt maatschappelijk werkers

Het gemeentebestuur zoekt 2 maatschappelijk werkers algemeen maatschappelijk werk, in contractueel dienstverband, niveau B, in een tijdelijk contract. Solliciteren kan tot en met donderdag 30 juni 2022. 

Lees verder

Verkeersomleiding Voogdijstraat voor betonstort nieuw bouwproject

Vandaag, vrijdag 17 juni, wordt in de Voogdijstraat één rijrichting volledig afgesloten. Deze tijdelijke verkeersmaatregel maakt het mogelijk om met betonmixers een vloerplaat te gieten voor een bouwproject tussen de Voogdijstraat en Molenstraat. Tijdelijk is het niet mogelijk om vanuit de Rozenberg via de Voogdijstraat richting Laar te rijden. Je wordt omgeleid via Kloosterstraat en Statiestraat. Deze omleiding geldt ook voor fietsers. De verkeersmaatregelen gelden zolang het betonstorten duurt. Het afsluiten van de rijstrook is nodig om ruimte te creëren voor het opstellen van een betonmixer ter hoogte van de werfzone.

Lees verder

Geen hinder verwacht door staking op maandag 20 en donderdag 23 juni

Het gemeentebestuur verwacht - onder voorbehoud – geen hinder door de algemeen aangekondigde stakingsdagen op maandag 20 en donderdag 23 juni. Uit een rondvraag bij al onze diensten blijkt dat de dienstverlening voor onze inwoners niet in het gedrang komt. Inwoners kunnen dus op alle diensten terecht tijdens de normale openingsuren. De meeste diensten werken op afspraak. Maak je afspraak telefonisch of online via mol.mijnafspraakmaken.be/Client/.

Lees verder