Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 juni 2022

Gemeente Mol: Regionale cultuurwerking ‘Stuifzand’ zoekt projectwerker UiTPAS

Regionale cultuurwerking 'Stuifzand' zoekt projectwerker UiTPAS

Voor de UiTPASwerking zoekt het regionaal samenwerkingsverband 'Stuifzand' een voltijdse projectwerker UiTPAS. Op 1 januari 2023 starten we met de UiTPAS. Met dit project willen we dat iedereen zo vlot mogelijk kan deelnemen aan sport-, jeugd-, cultuur- en vrijetijdsactiviteiten. Jij wordt misschien de projectwerker die kwaliteitsvolle vrijetijdsbeleving waarmaakt samen met 12 gemeenten. Je officiële werkgever is Stuifzand en in de ideale wereld start je nieuwe uitdaging zo spoedig mogelijk. Meer info vind je via deze link op de website van Stuifzand.

Lees verder

UiTPAS-infoavond voor verenigingen en organisatoren op 20 juni: schrijf in!

Het gemeentebestuur roept alle verenigingen en organisatoren op om in te schrijven voor de infoavond over de nieuwe UiTPAS op maandagavond 20 juni, om 19.30 uur in Schouwburg Rex. De omschakeling van de gemeentelijke vrijetijdscheques naar de nieuwe regionale UiTPAS gaat in vanaf 1 januari 2023. Omdat we beseffen dat dit een grote impact heeft op de werking van verenigingen, vragen we om zeker aanwezig te zijn. Inschrijven doe je vóór 20 juni via www.gemeentemol.be/uitpas.

Lees verder

Dromen over de Put van Rauw: begeleide wandelingen op 25 en 26 juni

Op zaterdag 25 juni (9 of 10 uur) of zondag 26 juni (14 uur) kan je deelnemen aan één van de begeleide wandelingen rond de Put van 't Rauw.  De deelname is gratis, maar plaatsen zijn beperkt. Honden zijn niet toegelaten op de begeleide wandelingen. De wandelingen zijn jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk. Je moet vooraf inschrijven via www.gemeentemol.be/dromenoverputvanrauw.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen Graspop-festival van 16 tot en met 19 juni

Van donderdag 16 tot en met maandag 20 juni voert het gemeentebestuur in de Hangarstraat een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen in. De maatregelen zijn nodig om in de stationsbuurt de aankomst en het vertrek van de vele festivalbezoekers van Graspop Metal Meeting en de daarbij horende pendelbussen van De lijn, vlot te laten verlopen.

Lees verder