Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 15 juni 2022

Gemeente Mol: Opgelet: telefonische bereikbaarheid gemeentebestuur verstoord

Opgelet: telefonische bereikbaarheid gemeentebestuur verstoord
Lees verder

Scoren op de Molse Foren: we geven voor 2.550 euro aan kermispret weg!

Na twee droeve kermisjaren lanceert het gemeentebestuur een feestcampagne om onze foorreizigers een heel jaar lang in de spotlights te zetten. We lanceren hiervoor de wedstrijd 'Scoren op de Molse Foren'. Vanaf de kermis in Gompel op zondag 19 juni maak je op elke kermis kans op een pretpakket van 50 euro, te besteden op een volgende kermis. De totale prijzenpot heeft een waarde van 2.550 euro.

Lees verder

Doorgangs- en parkeerverbod op verkeersvrij parcours braderie van 22 tot 26 juni

Vanaf woensdag 22 juni (9 uur) tot zondag 26 juni (20 uur) geldt een doorgangs- en parkeerverbod op het parcours van de braderie. Ook de Corbiestraat, het Rondplein en het pleintje Schansstraat zijn betrokken in de braderiezone. Door de braderie verplaatsen we op zondag 26 juni de dierenmarkt naar de Corbiestraat, Boomgaardstraat en Adolf Reydamslaan. Ook hiervoor gelden tijdelijke verkeersmaatregelen.

Lees verder

Buitenbad Vita Den Uyt open op donderdag 16 en vrijdag 17 juni vanaf 16 uur

Het buitenbad van Vita Den Uyt (Rode-Kruislaan 18) opent ook op donderdag 16 en vrijdag 17 juni de deuren van 16 tot 20 uur. Ben jij na het studeren of werken bij deze tropische temperaturen toe aan wat verkoeling? Dan ben je van harte welkom op deze extra openingsdagen! Ook op woensdag 15, zaterdag 18 en zondag 19 juni is het openluchtzwembad open van 12 tot 20 uur. Meer info over de actuele openingsuren vind je op www.vita-denuyt.be of op de Facebookpagina van Vita Den Uyt.

Lees verder