Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 21 juni 2022

Gemeente Mol: Openluchtzwembad Vita Den Uyt gesloten op zaterdag 25 en zondag 26 juni

Openluchtzwembad Vita Den Uyt gesloten op zaterdag 25 en zondag 26 juni

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni is het openluchtzwembad Vita Den Uyt, Rode-Kruislaan 18, uitzonderlijk gesloten. Zwemclub Mozka organiseert dat weekend de Grote Prijs Mozka. Op woensdag 29 juni ben je opnieuw welkom tussen 12 en 20 uur. In juli en augustus is het openluchtzwembad open van 10 tot 21 uur. Raadpleeg de actuele openingsuren van Vita Den Uyt via www.vita-denuyt.be.

Lees verder

Gezellig winkelen tijdens braderie met randanimatie van 22 tot en met 26 juni

Sla je slag tijdens de zomerkoopjes of geniet van de randanimatie. De handelaars van het Centrum verwelkomen je weer op de jaarlijkse braderie van woensdag 22 tot en met zondag 26 juni. Meer dan 130 handelaars doen dit jaar extra hun best en zetten hun koopwaar buiten. Op woensdag, donderdag en zaterdag ben je welkom tussen 9.30 en 20 uur en op vrijdag zelfs tot 22 uur! Op zondag 26 juni zijn de winkels open van 10 tot 18 uur. Vrijdagavond 22 juni organiseren de Corbiekroegen opnieuw een Schlagerparade.

Lees verder

'de Groene Wij' in Gompel officieel geopend op 18 juni

Op zaterdag 18 juni werd 'de Groene Wij' in Gompel officieel geopend. Hiermee heeft het gehucht een mooie groene plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Het is nog héél even wachten tot het gras voldoende gegroeid is voor het ook effectief ingespeeld kan worden. 'de Groene Wij' is het resultaat van de vele mooie samenwerkingen binnen het project Veerkrachtige Dorpen.

Lees verder

Scholengemeenschap TROTS zoek leerkrachten lager onderwijs

Scholengemeenschap TROTS (gemeentelijk onderwijs Mol) zoekt leerkrachten lager onderwijs voor het schooljaar 2022-2023. Heb jij interesse in een boeiende job én om een enthousiast leerkrachtenteam te versterken? Stuur dan ten laatste op woensdag 29 juni een mail met je kandidatuur en curriculum vitae naar directie.gbsdezandloper@gemeentemol.be. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagvoormiddag 1 juli.

Lees verder