Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 juni 2022

Gemeente Mol: MooiMol op je bord: laatste sessie groot succes. Wat nu?

MooiMol op je bord: laatste sessie groot succes. Wat nu?

Dinsdag 21 juni vond de laatste participatieve sessie van 'MooiMol op je bord' plaats in Zaal 't Getouw. De deelnemers kregen een presentatie over de eerste krijtlijnen van de Molse voedselstrategie uitgewerkt op basis van de input van de twee voorgaande sessies. Daarna ging iedereen aan de slag. De deelnemers konden aanduiden welke doelen in de voedselstrategie zij het belangrijkste vinden. Daarna formuleerden ze haalbare acties om die doelen te bereiken. Bedankt aan alle deelnemers voor jullie deelname, betrokkenheid en waardevolle input!

Lees verder

Kinderraad sloot op 22 juni werkingsjaar af met zwerfvuilactie en een ijsje

Op woensdag 22 juni sloot de kinderraad z'n werkingsjaar af met een zwerfvuilactie. Gewapend met vuilniszakken en zwerfvuilknijpers gingen de kinderen op pad om zwerfvuil te rapen. Na enkele uurtjes oogde onze gemeente weer een beetje mooier. Dankjewel Kinderraad, knap werk!

Lees verder

Geniet op vrijdag 8 en 22 juli en 5 en 19 augustus van gratis openluchtfilms!

Op vrijdag 8 en 22 juli en 5 en 19 augustus toont Cultuurcentrum Mol opnieuw gratis films in openlucht. De films starten telkens om 22 uur, maar vanaf 21 uur ben je al van harte welkom voor een drankje. Alle vertoningen vinden plaats op de binnenkoer van De Zwaan, Markt 28. Bij slecht weer verhuizen we naar Zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Hou hiervoor de communicatiekanalen van Cultuurcentrum Mol in de gaten.

Lees verder

Drone inspecteert staat van daken site De Zwaan op dinsdag 28 juni

Op dinsdag 28 juni vindt tussen 13 en 16 uur een gebouwinspectie met drone plaats op site De Zwaan, Markt 24-30. Het doel van deze inspectie is de huidige staat van de daken gedetailleerd in kaart te brengen. Om de daken goed te inspecteren, zetten we een drone in die foto's neemt van de daken. De beelden worden achteraf gebruikt om het nodige onderhoud te inventariseren. De buurtbewoners worden vooraf verwittigd met een brief.

Lees verder