Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 juni 2022

Gemeente Mol: Lichtstoet Rozenberg zoekt verenigingen om kassa’s te bemannen op 10 september

Lichtstoet Rozenberg zoekt verenigingen om kassa's te bemannen op 10 september

Zin om de kas van je vereniging te spijzen? Stel je dan kandidaat om op zaterdag 10 september van 17.30 tot 22 uur de kassa's te bemannen tijdens Lichtstoet Rozenberg. Voorwaarden zijn dat je minstens met 5 personen van je vereniging aanwezig bent waarvan de meerderheid meerderjarig is. Je taak bestaat uit tickets verkopen en tickets controleren. Interesse? Geef dan een seintje via RozenbergLichtstoet@outlook.be of bel naar 0497 68 67 26.

Lees verder

50e 'nieuwsbrief senioren' de deur uit. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen?

De digitale 'nieuwsbrief senioren' is al aan z'n 50e editie toe. Met deze nieuwsbrief bereiken we momenteel maar liefst 959 senioren. Maar dat kan nog altijd beter! Wil jij de nieuwsbrief senioren ook ontvangen? Schrijf je dan in via www.gemeentemol.be/nieuwsbriefsenioren. Je kan inschrijven voor de digitale nieuwsbrief of de papieren versie. Zo valt niemand uit de boot.

Lees verder

Gemeenteraadszitting op maandag 27 juni

Op maandag 27 junistaat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in Zaal 't Getouw (Molenhoekstraat 2). De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke geïnteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Vragen rond wonen en energie? Maak afspraak voor woon- en energiedag op 29 juni

Op woensdag 29 juni ben je met al je individuele en specifieke vragen rond wonen en energie welkom op de woon- en energiedag. Deze vindt plaats in het Sociaal huis op Welzijnssite Ten Hove, Jakob Smitslaan 24. Maak vooraf een afspraak (tussen 9 en 12 uur of tussen 13 en 16 uur). Inschrijven kan tot en met dinsdag 28 juni via 014 33 16 00. We trekken ongeveer een halfuur tijd uit per afspraak. De deelname is gratis.

Lees verder