Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 juni 2022

Gemeente Mol: Job-speeddate laat studenten maatschappelijk werk kennismaken met sociale dienst

Job-speeddate laat studenten maatschappelijk werk kennismaken met sociale dienst

Studeer jij binnenkort af als maatschappelijk werker? Dan nodigen we je uit op maandag 27 en donderdag 30 juni voor een heuse job-speeddate op welzijnssite Ten Hove! Je maakt kennis met de grote diversiteit aan jobs waarin je als maatschappelijk werker aan de slag kan binnen het gemeentebestuur. Benieuwd? Schrijf dan voor 15 juni in via deze link. Na deze kennismaking moeten we je niet meer overtuigen dat werken voor MooiMol absoluut de moeite waard is! Waar wacht je nog op?

Lees verder

Positief advies voor verlenging perrontunnel tot parking Keirlandse Zillen

Het college van burgemeester en schepenen geeft een positief advies om de ondergrondse perrontunnel te verlengen tot parking Keirlandse Zillen. Hierdoor ontstaat er een rechtstreekse onderdoorgang over de lengte van alle negen sporen. NMBS diende hiervoor een vergunningsaanvraag in. De uiteindelijke beslissing over de vergunning wordt genomen door de Vlaamse overheid. We hopen alvast op een snelle realisatie.  

Lees verder

Dromen over de Put van Rauw: infoavond op woensdag 15 juni

Op woensdag 15 juni geven we om 19 uur de aftrap voor een boeiende infoavond over 'Dromen over de Put van Rauw'. De infoavond vindt plaats in ontmoetingscentrum Hof van 't Rauw (Kiezelweg 181). Je verneemt er alles over het participatietraject en boeiende weetjes over de geschiedenis van de put. Iedereen is welkom!

Lees verder

Infoavond op 22 juni: Hoe maak je jouw terrein of weide 'wolfproof'?

Alle (hobby)houders van schapen, geiten, paarden, pony's, alpaca's, runderen,… zijn op woensdagavond 22 juni om 20 uur van harte welkom in Zaal 't Getouw voor de infoavond 'Hoe beschermen we onze dieren tegen de wolf'. De toegang is gratis. Om in te schrijven stuur je vooraf een mailtje naar info@vsh.be. Vermeld je naam, adres en gsm-nummer. Je krijgt alle info over het wolfproof afsluiten van je terrein en de subsidiemogelijkheden die hiervoor bestaan.

Lees verder