Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 7 juni 2022

Gemeente Mol: Inschrijven voor cursusaanbod Pionier 2022-2023 vanaf 9 juni

Inschrijven voor cursusaanbod Pionier 2022-2023 vanaf 9 juni

Vanaf donderdag 9 juni kan je je keuze doorgeven voor het cursusjaar 2022-2023 van Pionier. Je doet dit via www.cultuurcentrum-mol.be/pionier of op het secretariaat van Pionier tijdens de openingsuren. Het hele cursusaanbod vind je terug op www.cultuurcentrum-mol.be.

Lees verder

Verkeersmaatregelen voor veilige uittocht Legacy Festival op 11 en 12 juni

In overleg met de organisatie en de politie voert het gemeentebestuur op zaterdag 11 en zondag 12 juni een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen in om de uittocht na afloop van Legacy Festival op het Zilvermeer geordend te laten verlopen. Zo geldt er voor de auto's een verplichte rijrichting bij het verlaten van de parkings. We roepen festivalgangers op om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Andere inwoners vermijden de omgeving best.

Lees verder

Toffe leerkrachten gezocht voor begeleiden 'Kanjerkamp'

Ben jij leerkracht in het lager of secundair onderwijs of heb je een pedagogisch diploma? Heb je zin om kinderen uit het gewoon onderwijs (6 – 14 jaar) met leerachterstand een vliegende start te geven in september? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Kanjerkamp. Je werkt een speels educatief programma uit en geeft tussen 8 en 19 augustus les aan een kleine groep kinderen. Je stelt je kandidaat via zomerschool@gemeentemol.be.

Lees verder

Ticketverkoop Cultuurcentrum Mol vanaf donderdag 9 juni: ligt jouw lijst klaar?

Op donderdag 9 juni start de ticketverkoop van Cultuurcentrum Mol. Tickets zijn online en telefonisch te koop vanaf 9.30 uur. Vanaf vrijdag 10 juni kan je tussen 9.30 en 12.30 uur ook langskomen aan de ticketbalie in Schouwburg Rex. Opgelet: net zoals vorig jaar werken we niet meer met een loting. Uitverkocht is uitverkocht. Snelle beslissers profiteren van een voordelige vroegboekprijs, geldig tot en met maandag 12 september. Wacht dus zeker niet te lang! Ligt jouw verlanglijst al klaar?

Lees verder