Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 juni 2022

Gemeente Mol: Gezocht: jobstudenten kine, verzorging en verpleging voor zomermaanden

Gezocht: jobstudenten kine, verzorging en verpleging voor zomermaanden

Het gemeentebestuur zoekt nog extra jobstudenten voor de maanden juli, augustus en september. Ben je nog student, minimum 17 jaar en wil je tijdens de zomermaanden graag wat bijverdienen? Stel je dan kandidaat als jobstudent kine, verzorging of verpleging in woonzorgcentrum Ten Hove via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Iedereen welkom op 2de workshop rond opwaardering site 15 Kapellekens op 21 juni

Op dinsdag 21 juni is iedereen welkom op de 2de workshop rond de opwaardering van de 15 Kapellekens. Deze vindt plaats van 19 tot 22 uur in parochiezaal Ten Aerenkorf, Achterbos 76. Inschrijven voor de workshop kan tot en met zondag 19 juni via deze link. Een eerste succesvolle workshop waarbij we ideeën en inzichten verzamelden van een 40-tal gemotiveerde buurbewoners en inwoners van Achterbos vond plaats op 11 mei. Tijdens deze tweede workshop stelt het ontwerpbureau eerste ideeën en denkpistes voor. Volg het project op de voet via www.gemeentemol.be/15kapellekens . Via deze weg kan je zelf ook een bijdrage leveren aan de opwaardering van deze prachtige historische site.

Lees verder

Wandelweg van 17 tot 20 juni afgesloten ter hoogte van Neteparking

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 juni gaat de Wandelweg achter de Nete volledig dicht ter hoogte van de doorsteek naar de Neteparking. De Neteparking zelf blijft afgesloten tot en met maandag 27 juni. Het gemeentebestuur wil op dit kruispuntje de voorrangsregeling aanpassen. Auto's moeten wachten, voetgangers en fietsers krijgen voorrang. Om deze aanpassing te kunnen doorvoeren, moeten er aanpassingswerken gebeuren.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt teamcoach ondernemerschap

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse teamcoach ondernemerschap, in statutair dienstverband, niveau A. Interesse? Solliciteer tot en met 26 juni via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder