Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 30 juni 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt deeltijdse verpleegkundige met contract bepaalde duur

Gemeentebestuur zoekt deeltijdse verpleegkundige met contract bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse 50 of 75% verpleegkundige (IFIC-barema 14 of 14b). Het gaat om een contract van bepaalde duur voor 6 maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Jubileumsubsidie van 250 euro voor 50e verjaardag Toneelvereniging K3 Achterbos

Toneelvereniging K3 Mol-Achterbos krijgt van het gemeentebestuur een subsidie van 250 euro. Deze subsidie wordt toegekend omdat de vereniging dit jaar haar 50ste verjaardag viert. Op basis van het reglement 'subsidie jubilerende vereniging' diende de vereniging een subsidieaanvraag in. Het gemeentebestuur wenst het bestuur en de leden van harte proficiat met deze verjaardag.

Lees verder

Extra asbestonderzoek op locatie bergbezinkingsbekken langs Gompelbaan

Een gespecialiseerde firma voert in de week van 5 juli bijkomende bodemonderzoeken uit op de locatie van het toekomstige bergbezinkingsbekken langs de Gompelbaan. Dit onderzoek geeft verder uitsluitsel over het al dan niet aanwezig zijn van asbest in de ondergrond. Het onderzoek gebeurt met specifieke veiligheidsmaatregelen. Voor omwonenden en passanten is er geen enkel risico.

Lees verder

Nederlands oefenen tijdens zomervakantie? Welkom bij Praatpunt!

Anderstaligen die Nederlands willen oefenen, zijn ook in juli en augustus welkom bij Praatpunt. Noteer alvast 7, 14 en 28 juli en 4, 11, 18 en 25 augustus in je agenda. We oefenen telkens van 19 tot 21 uur in het lokaal dienstencentrum (zaal 1 en 2) in Welzijnssite Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. En dus niet bij CVO EduKempen (Chrysantenlaan). De deelname is gratis. Inschrijven hoeft niet. Op 21 juli is er geen Praatpunt.

Lees verder