Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 14 juni 2022

Gemeente Mol: Bestel boek ‘Voor de vrijheid! – Mol-Ezaart in WOII’ nu aan voordeeltarief

Bestel boek 'Voor de vrijheid! – Mol-Ezaart in WOII' nu aan voordeeltarief

Op 9 september verschijnt het boek 'Voor de vrijheid! – Mol-Ezaart in WOII'? De auteur is Wim Govers van Verbroedering Vaderlandslievende Groeperingen (VVG) Mol. Wie wil kan tot 30 juni vooraf intekenen aan een voordeliger tarief. Je betaalt dan 18 euro in plaats van 20 euro. Het boek in vierkleurendruk telt 156 pagina's en is ruim geïllustreerd met foto's en documenten.

Lees verder

Ook onze gemeente doet mee aan 'Vlaanderen Feest' met gratis 11 juliprogramma!

Van zondag 26 juni tot en met maandag 11 juli vieren we het Feest van de Vlaamse Gemeenschap met een gratis en gevarieerd activiteitenprogramma: een tentoonstelling, een openluchtfilm, concerten en dj-sets, gezellig iets drinken,… Er is voor elk wat wils! Het volledig overzicht met alle details vind je op www.gemeentemol.be/11juli of in onze activiteitenkrant 'Uit in Mol juli-augustus' die eind juni in de bussen valt.

Lees verder

Tickets Cultuurcentrum Mol vliegen de deur uit

Na amper vier dagen verkoop vlogen bij Cultuurcentrum Mol alvast 9.000 tickets de deur uit. Hiermee zitten we stevig boven de eerste verkoopcijfers van vorig seizoen. Na de coronaellende van de afgelopen jaren is de cultuurhonger bijzonder groot, zo stelden we ook vast bij de persoonlijke programmavoorstellingen door onze programmatoren in verschillende huiskamers.

Lees verder

Eerstelijnszone Baldemore richt vaccinatiepunt op in ecocentrum De Goren

Begin deze week vertrekken in de eerstelijnszone Balen, Dessel, Mol en Retie de uitnodigingen, voornamelijk naar alle 80-plussers voor een tweede extra coronaprik. Deze bijkomende prik moet de beschermingsgraad tegen het coronavirus voor deze kwetsbare doelgroep opnieuw op het gewenste niveau brengen. De prikken worden geplaatst in ecocentrum De Goren. We richten hier tijdelijk een kleinschalig vaccinatiepunt in met maximaal vier vaccinatielijnen.

Lees verder