Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 juni 2022

Gemeente Lille: Ontdek op 3 juli de nieuwe dorpskern van Wechelderzande

Ontdek op 3 juli de nieuwe dorpskern van Wechelderzande
Samen met alle Wechelaars heeft de gemeente hard gewerkt aan de dorpskernvernieuwing van Wechelderzande, het Wensbeeld Wechelderzande. Nu de grootste werkzaamheden achter de rug zijn, nodigt het gemeentebestuur op zondag 3 juli alle inwoners van harte uit om de nieuwe dorpskern te komen ontdekken.
Lees verder

Verkoop jij mee plantjes voor Kom op Tegen Kanker?
Zonder vrijwilligers geen plantjes! Zin om tijdens het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker op 16, 17 of 18 september 2022 mee azalea's te verkopen voor betere kankerzorg? Vooral in dorp Lille en Wechelderzande kunnen we nog veel helpende handen gebruiken.
Lees verder

Tentoonstelling tekenacademie
Afgelopen weekend kon je de tentoonstelling van de leerlingen aan de tekenacademie komen bezoeken in de Heggekapel tijdens de Heggefeesten. Na het weekend is de tentoonstelling verhuisd naar het gemeentehuis. Kom zeker eens langs om de mooie werkjes te bewonderen!
Lees verder

Kindvriendelijke gemeente: hoever staan we?
In 2020 gingen we de uitdaging aan het intensieve traject 'Kindvriendelijke steden en gemeenten' te doorlopen. We zaten de afgelopen twee jaar niet stil! We bepaalden de drie thema's waarrond we zullen werken, stelden een visie op, en werkten al enkele acties uit.
Lees verder