Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 10 juni 2022

Gemeente Boom: Plantendag met Kunstenaarsmarkt 6 juni

Plantendag met Kunstenaarsmarkt 6 juni
Op Pinkstermaandag, 6 juni, geniet je gratis van de jaarlijkse Plantendag met Kunstenaarsmarkt in het gemeentelijk park van Boom.
Lees verder

Recreatief kubbtornooi op 12 juni
Ben jij ook fan van kubben? Ben je een specialist of gaan je stokken al eens de verkeerde kant uit? Maakt niet uit, iedereen kan meedoen!
Lees verder

Zitdag voor invullen belastingbrief in gemeentehuis
Op 27 juni kan je van 9 tot 15 uur in het Boomse gemeentehuis terecht voor het invullen van je belastingsbrief. De FOD Financiƫn houdt er dan een zitdag in de Lombaertszaal. Je moet hiervoor wel een afspraak maken.
Lees verder

Jubilarissen gezocht
Het Lokaal bestuur van Boom wenst post-corona weer aan te knopen met de traditie om de huwelijksjubilarissen in de bloemetjes te zetten. We hebben hiervoor reeds een lijst van koppels die de voorbije jaren hun 50, 60, 65 jarig huwelijk vierden.
Lees verder

Herboren: hier komt een nieuwe Belg
De bib en Welkom en co nodigen op 19 juni om 9.45u Majd Khalifeh uit voor Wereldvluchtelingendag.
Lees verder

Veegtoer 7 juni uitgesteld tot 28 juni
Op 7 juni waren er problemen met de veegwagen, waardoor enkele straten niet konden geveegd worden. Daarom zullen onze ploegen op 28 juni komen vegen in de Gamsterstraat, Kleistraat, Hoek; Hollezijp Voetballersstraat; Velodroomstraat; Kerkhofstraat (tussen 's Herenbaan en Oude Reetsebaan).
Lees verder