Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 juni 2022

Gemeente Balen: Veilig barbecueën: niet iedereen heeft een brandweer m/v in huis

Veilig barbecueën: niet iedereen heeft een brandweer m/v in huis
Bij mooi weer steek je graag de barbecue aan, maar doe je dat op een veilige manier? Oscare vzw, een organisatie voor patiënten met brandenwonden, heeft een handige website met tips om zonder gevaar te genieten van jouw bakfeest: veiligbarbecuen.be.
Lees verder

Vacature scholengemeenschap JoLeBa: zorgcoördinator
De scholengemeenschap JoLeBa (gemeentelijke basisscholen van Balen) is op zoek naar een zorgcoördinator (75%). Solliciteren kan t.e.m. zondag 19 juni 2022 door je motivatiebrief en cv te mailen naar danny.van.de.sande@balen.be.
Lees verder

Eindejaarsexpo Academie voor Beeldende Kunsten van 11 tot 24 juni in VC De Kruierie
De leerlingen van de Academie voor Beeldende Kunsten (ABK) in Balen stallen naar goede gewoonte op het einde van het schooljaar hun werkjes uit. Je kan de eindejaarstentoonstelling van 11 juni t.e.m. vrijdag 24 juni bezichtigen in de exporuimte en gang van VC De Kruierie, tijdens de openingsuren.
Lees verder

Onderwijs: Op stap met je lerarenkaart
Heb jij je lerarenkaart nog niet opgehaald? Kom dan snel naar de balie van VC De Kruierie. Ontdek de vele extra's en leuke kortingen tijdens de grote vakantie.
Lees verder

Onderwijs: Tip van de bib: De koffer
Op een dag arriveert een vreemd dier met een grote koffer. Vogel, Haas en Vos zijn nieuwsgierig: wat zit er in die koffer? Ze vertrouwen het niet. Als het uitgeputte dier slaapt, maken ze de koffer open. Prentenboek van Chris Naylor-Ballesteros
Lees verder