Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 9 juni 2022

Gemeente Balen: GBS De Puzzel viert 100 jaar school Schoor met expo (video)

GBS De Puzzel viert 100 jaar school Schoor met expo (video)
Gemeentelijke basisschool De Puzzel Schoor bestaat dit schooljaar 100 jaar. Om dat te vieren opent op 10 juni in samenwerking met Erfgoed Balen een tentoonstelling over het schoolse leven van vroeger en nu. Bekijk alvast een voorproefje op BalenTV.
Lees verder

Supermarkt geeft rolstoelgebruikers duwtje in de rug
Een speciale winkelwagen maakt het rolstoelgebruikers veel makkelijker om zelfstandig boodschappen te doen. De pas geopende Jumbo in de Vaartstraat heeft vijf van die winkelkarren klaarstaan. Het deed als eerste winkel in Balen beroep op de tussenkomst die de gemeente aanbiedt voor de aankoop ervan.
Lees verder

Stap je over naar middelbaar? Vraag gratis proefabonnement De Lijn aan
De Lijn geeft leerlingen die na de vakantie de overstap maken naar het middelbaar onderwijs een gratis probeerabonnement voor de maand september. Wil jij je kind ook op een duurzame manier kennis laten maken met het openbaar vervoer? Registreer je dan vóór 17 augustus op www.delijn.be/probeeractie.
Lees verder

Sportclubs: vraag je sportsubsidies aan vóór 1 september
Lees verder

Bar 4 Nature succesvol geopend op recreatiedomein Keiheuvel
Bar 4 Nature heeft een geslaagd openingsweekend achter de rug op recreatiedomein Keiheuvel. De kindvriendelijke zomerbar is in juni en september elke woensdag (11u-21u), zaterdag (11u-23u) en zondag (11u-21u) open. In juli en augustus elke dag van 11u-21u (donderdag, vrijdag en zaterdag tot 23u).
Lees verder