Doorgaan naar hoofdcontent

Deze cognac handtassen blijven jarenlang mooi. 4 tips om de tas te vinden die bij jou past

HLN
Deze cognac handtassen blijven jarenlang mooi. 4 tips om de tas te vinden die bij jou past
Op zoek naar een handtas die bij élke outfit past? Een cognac handtas is de gedroomde fashion kameleon. Mooi bij tijdloos zwart, beige of wit en de perfecte balansbrenger bij trendy lila, fuchsia of nachtblauw. Hoe je jouw perfecte exemplaar kiest? Enkele tips.
Lees verder

"Wat een platte brij is dit!" Topchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes uit de supermarkt
Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral goedkoop. Het is de ideale vrijdagmaaltijd na een zware werkweek. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: "Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet." Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren.
Lees verder

"China zal niet aarzelen om oorlog tegen Taiwan te ontketenen"
China zal niet aarzelen om een oorlog te ontketenen als Taiwan de onafhankelijkheid uitroept. Dat heeft de woordvoerder van het Chinese ministerie van Defensie gezegd na de eerste ontmoeting tussen defensieminister Wei Fenghe en zijn Amerikaanse ambtgenoot Lloyd Austin in Singapore.
Lees verder

Wie is Hedy Lamarr? Johnny Depp lost eerste single over vergeten Hollywoodster met rockgitarist Jeff Beck
Ze stonden al regelmatig samen op het podium, maar nu brengen Johnny Depp (59) en Jeff Beck (77) ook voor het eerst samen een single uit, 'This is a Song for Miss Hedy Lamarr'. Een single die gaat over de Amerikaanse-Oostenrijkse actrice en uitvinder Hedy Lamarr.
Lees verder

KV Mechelen Esports vindt magie terug in nieuw seizoen 'League of Legends'-competitie
De 'League of Legends'-competitie is terug. Met de nieuwe slagzin "dit zie je nergens anders" is de tweede helft van het seizoen van de Elite Series begonnen. Daarin duiken veel nieuwe namen op, zoals de bekende Australische midlaner Chazz van mCon. Het bracht hoge verwachtingen met zich mee, maar toch liep de eerste week anders dan verwacht.
Lees verder

LIVE RODE DUIVELS. De Bilde: "Ik verwacht veel wijzigingen tegen Wales" - Onana en Mertens reizen mee af naar Wales
Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales komende zaterdag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
Lees verder

Louise (9) is weer thuis na zwaar verkeersongeval in Meise: "Mijn dochter is door het oog van de naald gekropen"
De 9-jarige Louise is na bijna drie weken ziekenhuis en een operatie eindelijk weer thuis. Een maand geleden raakte ze zwaargewond bij een ongeval waarbij een wagen frontaal botste op die van Els en haar 2 kinderen. De weg naar herstel is voor Louise nog lang. "Ze moet het de komende maanden rustig aan doen. Haar zomervakantie ziet er plots anders uit", zegt mama Els.
Lees verder

Padelworld van Marc Coucke en Arenal slaan handen in elkaar: 200 tot 250 extra padelvelden tegen eind 2023
Padelworld, een vennootschap die een jaar geleden werd opgericht door ondernemer Marc Coucke, zal zijn krachten bundelen met Arenal. Samen hebben ze de ambitie om maar liefst 200 tot zelfs 250 nieuwe padelvelden aan te leggen tegen eind 2023.
Lees verder

Poetin gaat nergens gewoon naar toilet: "Entourage verzamelt zijn uitwerpselen in zakjes die meegenomen worden naar huis"
De Russische president Vladimir Poetin blijkt nergens zomaar naar toilet te gaan. Volgens het Franse nieuwsmagazine 'Paris Match' verzamelt iemand uit zijn entourage zijn uitwerpselen in zakjes als hij naar het buitenland reist. Die gaan daarna weer mee naar Moskou.
Lees verder

Franse parlementsverkiezingen beloven nek-aan-nekrace te worden tussen twee blokken
De Franse presidentsverkiezingen zijn nog maar net achter de rug of de volgende verkiezingen loeren al om de hoek. Zondag trekken de Fransen naar de stembus voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen en die lijken een strijd te worden tussen het blok rond president Emmanuel Macron en het linkse front rond Jean-Luc Mélenchon. Een van de hoofdthema's, hoe kan het ook anders, is de koopkracht.
Lees verder

Na het dodelijk fietsongeval aan het Albertkanaal: aan deze regels heeft u zich als wielertoerist te houden
Het Antwerpse parket onderzoekt of een groep wielertoeristen de snelheid van dertig kilometer per uur overschreed, toen ze het stuur van een bejaarde man aantikten aan het Albertkanaal. De man viel op zijn hoofd en overleed aan zijn verwondingen. Maar wat riskeert de wielergroep nu? En wat zijn eigenlijk de fietsregels wanneer een bende wielertoeristen 's zondags eropuit trekt? De bekendste fietsflik van het land David Stevens legt het uit.
Lees verder

Inhoudelijk deel MH17-proces afgerond
Het inhoudelijke deel van de omvangrijke strafzaak rond het neerhalen van vlucht MH17 is afgerond. Het monsterproces, dat ruim twee jaar geleden in Schiphol begon, is nu klaar voor de laatste fase: de uitspraak.
Lees verder

NMBS en Infrabel krijgen compensatie van 82 miljoen voor de sterke stijging van de kosten
De ministerraad heeft vrijdag op voorstel van minister van Mobiliteit Georges Gilkinet een ontwerp van koninklijk besluit goedgekeurd om Infrabel en NMBS te compenseren voor de sterke stijging van de energieprijzen en loonkosten. Het gaat om een interdepartementale provisie van 82 miljoen euro.
Lees verder

Vanaf oktober kost parkeren drie keer zoveel: "18 euro om hier te mogen werken? Dat is toch absurd"
18 euro of drie keer zoveel dan ervoor. Dat is de prijs die Carmelo en Annemie van restaurant Firenze op de Blandijnberg binnenkort moeten betalen om te parkeren aan hun restaurant. "Twee keer per dag een shift, voor onze pizzabakker uit Deinze is dat een serieuze meerkost".
Lees verder

Indiase trouwt symbolisch met zichzelf
Een blogster in India is symbolisch met zichzelf in het huwelijk getreden. Daarbij voerde ze in een typisch rode bruidsjurk de traditionele rituelen uit die bij een hindoeïstische trouwerij horen, alleen zonder echtgenoot en zonder priester.
Lees verder

Luis Campos wordt voetbaladviseur bij PSG, dat volgens Franse media Zidane als T1 wil
Paris Saint-Germain heeft de komst van Luis Campos (57) als voetbaladviseur aangekondigd. De Portugees zal verantwoordelijk zijn voor "de organisatie, aanwerving en prestaties" van de eerste ploeg. Volgens de Franse media Europe 1 en RMC Sport staat PSG dicht bij een akkoord met Zinédine Zidane, die Mauricio Pochettino zou opvolgen als coach.
Lees verder

REALITYCHECK. 'Big Brother' levert een nieuw koppeltje op en deze 'Temptation Island'-verleidster maakt het wel héél gortig
'Temptation', 'Ex On The Beach' of 'Love Island': het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
Lees verder

VS maakt einde aan verplichte coronatest voor wie per vliegtuig binnenkomt
Wie met het vliegtuig de Verenigde Staten binnenkomt zal geen negatieve coronatest meer moeten voorleggen. Dat heeft het Witte Huis vrijdag aangekondigd.
Lees verder

VIDEO. Molano gediskwalificeerd na robbertje vechten met groene trui Page: "Ik begrijp de beslissing en heb er spijt van"
Opvallend moment in de Dauphiné vandaag. In de snelle finale kreeg de Colombiaan Juan Sebastian Molano (UAE) het aan de stok met Hugo Page (Intermarché-Wanty-Gobert). Op de beelden is duidelijk te zien hoe Molano enkele slaande bewegingen maakt naar de Fransman. De Colombiaan werd gediskwalificeerd en bood inmiddels zijn excuses aan.
Lees verder

Zangeres Julee Cruise, bekend van 'Twin Peaks'-lied, overleden
De Amerikaanse zangeres Julee Cruise is op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar echtgenoot bekendgemaakt op Facebook. Cruise werd wereldberoemd met het lied 'Falling', de titelsong van cultserie 'Twin Peaks'.
Lees verder