Doorgaan naar hoofdcontent

Brussel: Aanbesteding voor een circulatiezone voor een ijsventer

Aanbesteding voor een circulatiezone voor een ijsventer

Deze plaats is voorbehouden voor ambachtelijk ijs:

  • de uitbater maakt zijn ijs zelf met ingrediĆ«nten van hoge kwaliteit (rauwe volle melk), en gebruikt ook ambachtelijke bereidingsprocessen. Het ambachtelijke ijs bevat geen smaakversterkers, kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen.
  • voor de sorbets 'vol fruit' ligt verse fruit- of vruchtenpuree aan de basis van de bereiding.

Periode en duur van de uitbating

De bezetting van de plaats is toegelaten elke dag van 9u tot 22u.

Lees verder

Concessie voor de horecaruimtes van de Beurs

Deze projecten moeten duurzaam zijn en een positieve impact hebben op de buurt en de gebruikers van het gerenoveerde gebouw, zodat het een aantrekkelijke plaats wordt die bijdraagt tot het behoud van een kwalitatieve sociale en/of culturele uitstraling.

Bijzonder bestek

Bijlagen

Restaurant en keuken - plannen

Lees verder

Zero afval in de parken

Enkele tips om de parken proper te houden:

Lees verder