Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Zomeragenda 2022 valt deze week in alle Brugse brievenbussen

Zomeragenda 2022 valt deze week in alle Brugse brievenbussen
Lees verder

Constructieve dialoog tussen Stad Brugge en projectontwikkelaars leidt tot doorbraak in dossier zone Blankenbergse Steenweg
Stad Brugge, de Vlaamse overheid, de private ontwikkelaars en nagenoeg alle betrokken eigenaars/bewoners/gebruikers zijn vragende partij om tot een gedragen compromis te komen vóór de Raad van State een arrest velt.
Lees verder

Roefelland geeft unieke blik achter de schermen bij bedrijven
Meer dan 700 kinderen kunnen aan de slag bij bedrijven tijdens leuke workshops en ze kunnen ook een kijkje nemen achter de schermen tijdens een interactieve rondleiding.
Lees verder

Brugse bib eert Pieter Aspe met tentoonstelling en thrillerevent
Van vrijdag 3 juni tot en met zaterdag 2 juli geeft een tentoonstelling in Hoofdbibliotheek Biekorf inzicht in leven en werk van Pieter Aspe.
Lees verder

Jeugddienst Brugge, Jeugdhuis Comma en Entrepot vzw maken resultaten grote jongerenbevraging bekend
Meer dan duizend jongeren werkten mee aan de bevraging
Lees verder

Europese JCI-conferentie verwelkomt 1.500 deelnemers in Brugge
Met het thema 'Food for Generations' focust de conferentie zich voornamelijk op zowel de voedselproblematiek als het in de kijker zetten van de gastronomische geneugten van ons land.
Lees verder

Registreer eventuele schade aan je woning als gevolg van droogte
Om droogteschade aan woningen in kaart te kunnen brengen, richt het Vlaams Departement Omgeving een registratiepunt op. Als eigenaar kan je scheefstelling of scheuren en barsten voortaan online registeren.
Lees verder