Doorgaan naar hoofdcontent

Voor het eerst in 50 jaar minder rode prijzen te zien bij Colruyt

HLN
Voor het eerst in 50 jaar minder rode prijzen te zien bij Colruyt
Wie bij Colruyt gaat winkelen, zal voortaan minder rode prijsaanduidingen tegenkomen. Alleen de eigen promoties krijgen nog een kleurtje, zo heeft de supermarktketen aangekondigd. Als een prijs wordt verlaagd in reactie op een concurrent, dan zal die net als de gewone prijzen in het zwart te zien zijn.
Lees verder

BV 24/7. Marijn Devalck is op roadtrip en het is ijsjesweer ten huize Tatyana Beloy
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE RONDE VAN NOORWEGEN. Op naar nieuw duel tussen Evenepoel en Johannessen op lastige slotklim?
In de Ronde van Noorwegen krijgt het peloton vandaag de koninginnenetappe voor de wielen geschoven. De aankomst ligt bovenop een slotklim van ruim 12 kilometer aan 7,6%. Neemt Remco Evenepoel straks de leiderstrui weer over van thuisrijder Tobias Johannessen? Op deze pagina volgt u het LIVE!
Lees verder

CELEB 24/7. Jessica Simpson doet yoga in het zwembad en Kim Kardashian geniet van het weer
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

ROLAND GARROS. Medvedev kent weinig problemen in tweede ronde
Daniil Medvedev (ATP 2) heeft zich zonder setverlies geplaatst voor de derde ronde van Roland Garros. De Rus was met 6-3, 6-4 en 6-3 te sterk voor de Serviër Laslo Djere (ATP 56). Om door te stoten naar de achtste finales, moet Medvedev voorbij een andere Serviër, Miomir Kecmanovic (ATP 31).
Lees verder

LIVE. Laatste getuigen komen aan het woord in zaak Johnny Depp vs Amber Heard
Dag 23 al in het megaproces tussen Johnny Depp en Amber Heard. Vandaag is meteen ook de laatste dag dat er nog getuigen (opnieuw) opgeroepen mogen worden. Morgen, op vrijdag 27 mei, worden de slotpleidooien gegeven. Vermoedelijk komt de 'Aquaman'-actrice vandaag nog een laatste keer aan het woord. Haar ex-man Johnny Depp was gisteren aan de beurt. Volg het hier live.
Lees verder

Les uit Oekraïense oorlog: prijsschieten op aanvalshelikopters
Luidt de oorlog in Oekraïne de doodsklok voor de aanvalshelikopter? Er worden er zoveel neergehaald dat experts onderhand twijfelen aan de toekomst van het wapen.
Lees verder

Van de aftandse dug-out in het Fallonstadion naar een Anderlecht dat heropbouwt? Op zoek naar het ambitieuze kantje van Felice Mazzu
Volgt na het (meermaals) geflirt met Standard en de miscast bij Racing Genk het huwelijk met Anderlecht? Op zoek naar het ambitieuze kantje van Felice Mazzu (56), die altijd de droom heeft gehad iets neer te zetten bij een echte topclub.
Lees verder

LIVE GIRO. De Bondt in kopgroep van vier, sprintersploegen geven weinig speelruimte
Slecht nieuws uit de Ronde van Italië: João Almeida, de vierde in de stand, moet de koers verlaten na een positieve coronatest. Wat de etappe van vandaag betreft, is het tussen al het klimgeweld door nog eens aan de overgebleven sprinters. Pakt de oppermachtige Arnaud Démare zijn vierde ritzege? Of verrast Mathieu van der Poel op het steile klimmetje op zo'n 50 kilometer van de aankomst? Op deze pagina volgt u alle ontwikkelingen op de voet.
Lees verder

Facebook updatet privacybeleid met begrijpbaardere taal
Meta, het concern boven onder meer Facebook en Instagram, steekt zijn privacybeleid en servicevoorwaarden in een nieuw jasje. Op juridisch vlak wijzigt er niks, maar gebruikers van de sociale media zullen de informatie overzichtelijker en in een begrijpbaardere taal voorgeschoteld krijgen.
Lees verder

Britse regering kondigt 15 miljard pond steun, en belasting op energiereuzen aan
De Britse minister van Financiën Rishi Sunak heeft donderdag een nieuw pakket maatregelen van 15 miljard pond (ruim 16 miljard euro) aangekondigd om de gevolgen van de stijgende kosten van levensonderhoud aan te pakken. Die maatregelen zullen deels gefinancierd worden door een eenmalige energiebelasting.
Lees verder

Officieel: Mark van Bommel is de nieuwe coach van Antwerp
Antwerp heeft de komst van Mark van Bommel geofficialiseerd. De Nederlander ondertekende vandaag een contract voor twee seizoenen. Hij moet de Great Old naar succes leiden volgend seizoen.
Lees verder

KLM stopt tijdelijk verkoop tickets voor vluchten vanaf Schiphol wegens grote drukte op luchthaven
KLM legt de verkoop stil van tickets voor vluchten die de komende dagen nog gaan vertrekken vanaf Schiphol. Dat doet de luchtvaartmaatschappij vanwege de grote drukte op de luchthaven. Het gaat om tickets voor vluchten van KLM tot en met aanstaande zondag.
Lees verder

KLM zet rem op verkoop tickets voor vluchten vanaf Schiphol wegens grote drukte op luchthaven
KLM zet een rem op de verkoop van tickets voor vluchten die de komende dagen gaan vertrekken vanaf Schiphol. Dat doet de luchtvaartmaatschappij vanwege de grote drukte op de luchthaven. Er is daardoor nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor vluchten van KLM tot en met aanstaande zondag.
Lees verder

Bus valt in panne in Zuid-Frankrijk, 80 leerlingen en leerkrachten uit Halle voelen zich in steek gelaten door autocarbedrijf: "We hebben geen oog dicht gedaan op die stinkende bus"
Tachtig leerlingen en leerkrachten van het GO Technisch Atheneum uit Halle zijn woensdagavond na een schoolreis op 1.100 kilometer van huis gestrand nadat de bus met pech aan de kant moest. Omdat het busbedrijf niet thuis gaf boekte de schooldirectrice dan maar op eigen kosten een hotel. Wie op de bus overnachtte deed geen oog dicht door vochtproblemen en vieze geurtjes.
Lees verder

ROLAND GARROS. Goffin klopt Tiafoe in vier sets en staat in derde ronde - Medvedev stoot vlot door
David Goffin (ATP 48) heeft zich gekwalificeerd voor de derde ronde van Roland Garros. Hij won in vier sets van de Amerikaan Frances Tiafoe (ATP 27), het 24ste reekshoofd. Na twee uur en 58 minuten stond de 3-6, 7-6 (7/1), 6-2 en 6-4 eindstand op het bord van Court Simonne-Mathieu.
Lees verder

Het straffe levensverhaal van Carmen Electra, de verlegen 'stoeipoes' met een donker kantje
Ze is de stoot uit 'Baywatch' en de stoeipoes uit 'Playboy', maar Carmen Electra (50) heeft wel meer facetten aan haar weelderige lijf. Een connectie met Prince bijvoorbeeld, en een verleden bij de Pussycat Dolls. Nu ze heeft aangegeven dat ze met veel plezier opnieuw in het knalrode 'Baywatch'-badpak zou willen kruipen, blikken we terug op het leven en de liefdes van de 'pijnlijk verlegen' Carmen. "Toen mijn moeder en zus in dezelfde maand stierven, begon ik zwaar te drinken."
Lees verder

Zo blijven je aardbeien het langst vers en vol smaak: "Het is niet de bedoeling dat je ze nog moet bijsuikeren"
Het is hoogseisoen voor de Belgische aardbeien. Het liefst genieten we het hele jaar door van de rode smaakbommetjes, maar hoe bewaren we ze thuis het best om de volle smaak volledig tot zijn recht te laten komen? En kan je ze invriezen voor later? De aardbeitelers van Hoogstraten en Belorta geven tips.
Lees verder

"Wie moet zich verantwoorden voor weggooien 100 miljoen euro?": minister Peeters krijgt wind van voren na afvoeren tramlijn Hasselt-Maastricht
Meer dan 100 miljoen euro. Zoveel spendeerden België en Nederland sinds 2004 via studies en infrastructuurwerken in voorbereiding van de tramlijn tussen Hasselt en Maastricht. Maar de tramlijn komt er niet, zo besliste minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld). De definitieve keuze valt op een elektrische trambus, maar de kritiek is hard. "Wacht maar af, die trambus wordt ook begraven, maar pas nà de verkiezingen." Aan het woord: Jos Digneffe, comitévoorzitter Lijn 20, mobiliteitsprofessor Willy Miermans én ... de stad Maastricht.
Lees verder

Voormalig F1-baas Ecclestone (91) in Brazilië opgepakt voor illegaal wapenbezit
Voormalig Formule 1-topman Bernie Ecclestone is woensdagavond korte tijd gearresteerd op de luchthaven van Campinas in de Braziliaanse staat Sao Paulo. Toen hij wilde inchecken voor een privévlucht naar Zwitserland, werd in zijn bagage een pistool ontdekt.
Lees verder