Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 2 mei 2022

Stad Tongeren: Lezing Steven Vromman

Lezing Steven Vromman
Bij het Kroningsthema #zoekverbinding organiseert het Kroningscomité een lezingenreeks. Donderdag 5 mei komt Steven Vromman. Hij verwierf bekendheid met het programma 'Low Impact Man' met tips om milieubewust te leven. Hij spreekt over verbinding met de natuur en ecologische gedragsverandering.
Lees verder

Reinigen carpoolparking
In de nacht van vrijdag 10 juni op zaterdag 11 juni wordt tussen 20 uur en 6 uur de carpoolparking aan afrit 32 gereinigd. Er geldt dan ook een parkeerverbod.
Lees verder

Monique wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Monique Jacobs uit Tongeren wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij Ben's Café, Grote Markt te Tongeren.
Lees verder

Stefan wint 250 euro met ambi.pas
De heer Stefan Slechten wint 250 euro met de ambi.pas. Hij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij zijn aankoop bij Italiaans restaurant, Etna, Grote Markt te Tongeren.
Lees verder

Dag van het park in Piringen
Dag dag van het park op zondag 22 mei is een dag vol heerlijke natuurbeleveing in het kasteeldomein Borghof (Tomstraat 103 te Piringen). Vanaf 13 uur staan tal van activiteiten op het programma.
Lees verder

Oproep waardevolle bomen op particulier domein binnen RUP Centrum
Het RUP Centrum is momenteel in herziening, waarbij de lijst van waardevolle bomen die aan minimaal drie van de criteria voldoet, dan komt hij in aanmerking als waardevolle boom. Dit betekent dat u in de toekomst een beroep kunt doen op een onderhoudssubsidie.
Lees verder