Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 22 mei 2022

Stad Tielt: Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte
Ook dit jaar staan medewerkers van de FOD Financiën tot jouw dienst om je belastingaangifte te helpen invullen. Er is telefonische bijstand voorzien en er staat een lokale zitdag in Tielt gepland op...
Lees verder

BK floorball in Tielt - Zondag 22 mei
Op zondag 22 mei vinden in Tielt de finales van het BK floorball plaats. Fireballs Tielt staat zowel met een dames- als een herenploeg in de finale! Kom je mee supporteren?
Lees verder

Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie
Zag jij ze al wapperen? 17 mei is de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie (IDAHOT). In die context wappert de regenboogvlag deze volledige week op de Markt.
Lees verder

Probleem met je energiecontract?
De laatste maanden krijgt de FOD Economie meer en meer klachten over oneerlijke handelspraktijken bij energiecontracten.
Lees verder

Stadsdiensten gesloten n.a.v. Hemelvaartsdag
Op donderdag 26 mei zijn de stadsdiensten gesloten naar aanleiding van Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart. Sommige diensten maken ook de brug.
Lees verder

Voetbalterreinen niet toegankelijk
De jaarlijkse renovatie van de voetbalterreinen in Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle gaat van start. Alle terreinen (behalve terrein 4 in Tielt) zullen enkele weken niet bespeelbaar zijn.
Lees verder

Verkeerspark Europahal
De Wijkdienst Tielt van onze politiezone hield deze week in de Europahal een reeks oefensessies met het verkeerspark, specifiek bedoeld voor Tieltse basisscholen.
Lees verder