Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Tielt: Collectieve ophaalronde KGA voor bedrijven

Collectieve ophaalronde KGA voor bedrijven
Van 30 mei tot 10 juni organiseert POM West-Vlaanderen een nieuwe ophaalronde voor Klein Gevaarlijk Afval (KGA) voor West-Vlaamse bedrijven en organisaties.
Lees verder

Webinar rond veerkracht voor ouders
Het Huis van het Kind Tielt en Gezinsbond organiseren op donderdag 19 mei van 20u00 tot 21u30 een gratis webinar rond veerkracht voor ouders.
Lees verder

Zwembad gesloten op 14 en 15 mei
Het zwembad is op zaterdag 14 en zondag 15 mei gesloten naar aanleiding van een zwemmeeting. Vanaf maandag 16 mei kan je er opnieuw zwemmen volgens de normale openingsuren.
Lees verder

Hinder door vakbondsactie De Lijn - Vrijdag 13 mei
De Lijn geeft mee dat er op vrijdag 13 mei een vakbondsactie gepland staat, met mogelijke hinder voor de reizigers in heel Vlaanderen.
Lees verder

Infosessie gevelscans Schuiferskapelle 19 mei
Het lokaal bestuur helpt je energie te besparen via de gevelscans en het bijhorende thermoloket. Op donderdag 19 mei om 20u00 is een infosessie gepland in Club 77 in Schuiferskapelle.
Lees verder

Infoavond voor ouders rond alcohol en drugs
Op dinsdag 31 mei organiseert Welzijn Tielt in samenwerking met Huis van het Kind en CGG Largo een gratis infosessie voor ouders rond alcohol en drugs.
Lees verder

Groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij
Wil je een lagere energierekening én bijdragen aan een beter klimaat? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Met de groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij helpt de Provincie West-Vlaanderen...
Lees verder