Doorgaan naar hoofdcontent

Retie: Mijn Verbouwpremie: Vanaf juli alle premies onder één dak’

Mijn Verbouwpremie: Vanaf juli alle premies onder één dak'
Investeren in het energiezuiniger maken of het verbeteren van de kwaliteit van je woning loont, zeker met de huidige energieprijzen. Je kan momenteel een beroep doen op energiepremies van Fluvius of op de Vlaamse renovatiepremie.
Lees verder

Webinarreeks over opvang van mensen op de vlucht uit Oekraïne
Het Agentschap Integratie en Inburgering organiseert met meerdere partners, zoals het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, een reeks webinars rond de opvang van mensen op de vlucht uit Oekraïne voor burgers en lokale besturen.
Lees verder

Mogelijke hinder op 31 mei bij De Lijn
Op 31 mei 2022 rijden sommige bussen of trams mogelijk niet. Dat is het gevolg van een staking. Deze actie is niet tegen De Lijn gericht, maar is een signaal naar de regering over de koopkracht (loonnormwet). Er wordt een alternatieve dienstverlening uitgewerkt.
Lees verder

Heb je vragen rond natuurzaken? De website van Natuur en Bos helpt je op weg!
Wil je een visverlof aanvragen? Schade of overlast melden? Werken uitvoeren in de natuur? Een boom kappen? Een natuurbeheerplan opmaken? Een speelzone aanleggen? Deelnemen aan het jachtexamen? Een milieuovertreding melden? Alle info vind je op de website van Natuur en Bos!
Lees verder