Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe inzichten over cellulite: dit zijn de 4 fases met bijhorende oplossingen

HLN
Nieuwe inzichten over cellulite: dit zijn de 4 fases met bijhorende oplossingen
Liefst 8 op de tien vrouwen hebben cellulite. Dat maakt het meteen tot het meest hardnekkige, veelvoorkomende en - laten we eerlijk zijn - minst graag gezien beautyprobleem. Vaak willen we er niet mee blijven lopen. En dat hoeft ook niet, zegt dermatoloog Ilan Karavani. "Sinds kort kijken we op een heel nieuwe manier naar sinaasappelhuid: we weten dat het voorkomt in verschillende gradaties." Per fase stelt hij een andere aanpak voor.
Lees verder

Wat helpt wel (en niet) tegen cellulite? Dermatoloog: "Het wordt mogelijk om het volledig uit de wereld te helpen"
Liefst 8 op de tien vrouwen hebben cellulite. Dat maakt het meteen tot het meest hardnekkige, veelvoorkomende en - laten we eerlijk zijn - minst graag gezien beautyprobleem. Vaak willen we er niet mee blijven lopen. En dat hoeft ook niet, zegt dermatoloog Ilan Karavani. "Sinds kort kijken we op een heel nieuwe manier naar sinaasappelhuid: we weten dat het voorkomt in verschillende gradaties." Per fase stelt hij een andere aanpak voor.
Lees verder

Gent zoekt grond voor studentenkoten: stad wordt koppelaar tussen eigenaars en ontwikkelaars
Er zijn té weinig studentenkamers. Om zo snel mogelijk meer kwalitatieve koten te voorzien, op grote schaal, komt Stad Gent nu met een oproep. Wie een lap (deels) onbebouwde bouwgrond bezit van 1.000 vierkante kilometer groot, op minder dan tien minuten fietsen van een campus, mag zich melden. De stad mikt op 20 projecten.
Lees verder

Nog 2 dagen tot de Ros Beiaardommegang. Achter vier Heemskinderen staat een heel team: "De broers moeten er piekfijn uitzien en fit zijn"
Aanstaande zondag zitten ze fier in hun blinkende harnassen op het Ros: de broers Cassiman als Vier Heemskinderen. Achter de jongens schuilt een heel team om hen er piekfijn uit te laten zien en klaar te stomen voor hun urenlange taak op de brede rug van 't Peirt. Ouders, kinesist en stadspersoneel laten niets aan het toeval over. Klaar voor een kennismaking met de entourage van de Heemskinderen?
Lees verder

Schotse man (48) ondergaat 's werelds eerste dubbele handtransplantatie
De Schotse Steven Gallagher (48) heeft een dubbele handtransplantatie ondergaan. Volgens de artsen die de operatie uitvoerden, is het de eerste keer ter wereld dat een dubbele handtransplantatie met succes werd uitgevoerd.
Lees verder

Vader van 18-jarige schutter reageert op dramatische schietpartij in Texas: "Hij had mij beter doodgeschoten in plaats van een bloedbad aan te richten"
De vader van de 18-jarige schutter Salvador Ramos, die dinsdag 21 mensen – onder wie 19 kinderen – doodschoot op een basisschool in de Amerikaanse staat Texas, heeft voor het eerst gereageerd op de wrede daad van zijn zoon. "Hij had mij beter doodgeschoten in plaats van een bloedbad aan te richten", aldus de 42-jarige Salvador Ramos senior. De man had naar eigen zeggen nooit verwacht dat zijn zoon zoiets gewelddadigs zou doen. "Ik wil dat de wereld weet hoeveel spijt ik heb van wat mijn zoon heeft gedaan", vertelt Ramos in een interview met de Amerikaanse nieuwswebsite 'The Daily Beast'.
Lees verder

Socialistische vakbond ACOD herhaalt oproep tot algemene staking op 31 mei
Vakbond ACOD herhaalt vrijdag de oproep tot een algemene staking in de openbare sector op dinsdag 31 mei. De actiedag is gericht tegen de "algemene malaise" in de sector, aldus voorzitster Chris Reniers. "We willen bij deze oproep mensen mobiliseren, maar ook waarschuwen dat er bijvoorbeeld hinder kan zijn op het openbaar vervoer", klinkt het.
Lees verder

ROLAND GARROS. Goffin voor rematch tegen Hurkacz: "Zal moeten spelen als in Rome"
Zaterdag komt David Goffin (ATP 48) voor de derde keer in actie op Roland Garros. Tien jaar na zijn fantastische wedstrijd tegen Roger Federer in de achtste finales, bij zijn eerste deelname aan Roland Garros, probeert Goffin dit jaar opnieuw de achtste finales te bereiken. "Het is moeilijk te vergelijken", sprak Goffin. "Het is helemaal anders, mijn lichaam is nu helemaal anders. Ik zie er nu ook totaal anders uit als op die foto's van toen" lachte hij. "Ik had in die wedstrijd helemaal geen plan, ik probeerde gewoon de bal terug te slaan tegen mijn idool Roger Federer. Nu ben ik meer volwassen en heb ik meer ervaring en meer controle over mijn spel", aldus Goffin.
Lees verder

PORTRET. Über-WAG Vanessa Hoefkens (47): ooit een weddenschap voor Carl Hoefkens, nu trainersvrouw bij Club Brugge
Met Carl Hoefkens (43) als nieuwe coach van Club Brugge krijgen ze er daar in één klap een vlammende trainersvrouw bij. Vanessa D'Hooghe (47): gewezen model, oer-WAG onder de voetbalvrouwen én lookalike van Pamela Anderson. Ze bleek destijds een weddenschap voor Carl, zo ééntje voor één nacht. Maar hij bleef en het koppel - dat twee kinderen kreeg - is intussen 21 jaar getrouwd. Ze liet zich ooit ontvallen: "Ik hou van grote borsten. Het zijn goede vrienden van mij. En van Carl." Een portret.
Lees verder

Na de rellen van eerder dit jaar in Hasselt: Ben Saddik stapt deze zomer dan toch de Glory-ring in
Jamal Ben Saddik zal komende zomer weer in actie komen tijdens een Glory-kickboksevent. Dat meldt Glory-topman Scott Rudmann. Ben Saddik, een Marokkaanse Belg, lag sinds april op ramkoers met Rudmann, na uitlatingen van die laatste nadat het event in Hasselt waar Ben Saddik zou vechten ontaard was in rellen. Maar de plooien lijken dus gladgestreken.
Lees verder

Claxonneren, richtingaanwijzers 'vergeten', dronken rijden: Belgen zijn de grootste wegpiraten van Europa volgens nieuwe studie
Ze zijn het meest gestrest van alle Europese automobilisten, meer dan de helft 'vergeet' zijn richtingaanwijzers te gebruiken en 60 procent rijdt te hard bij wegwerkzaamheden. Belgen zijn koplopers in Europa als het gaat om slecht weggedrag, zo blijkt uit een onderzoek naar gevaarlijk rijden.
Lees verder

LIVE RONDE VAN NOORWEGEN. Punchers ruiken hun kans, blijft Remco Evenepoel leider?
In de vierde en langste etappe in de Ronde van Noorwegen moeten de renners vandaag 232,1 kilometer overbruggen tussen Hovden en Kristiansand. In de laatste 15 kilometer moeten de renners een dubbele beklimming van Gimlekollen overwinnen. Blijft Evenepoel na zijn demonstratie in de koninginnenrit in de oranje leiderstrui? Volg het hier live op deze pagina.
Lees verder

"Koortsachtig ging ik op zoek naar de ware": liefdesleven van Amber Heard blijkt een ware rollercoaster te zijn
Amber Heard (36) beschuldigt haar ex Johnny Depp (58) dan wel van huiselijk geweld, maar de 'Aquaman'-actrice is zelf ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Haar eerste huwelijk werd om zeep geholpen door (wederzijds?) partnergeweld. Haar voorliefde voor rijke mannen leverde haar dan weer de bijnaam 'golddigger' op. Een overzicht van het hobbelige liefdesparcours van Amber Heard. Van een reeks nachtelijke avontuurtjes met het Britse topmodel Cara Delevingne tot een affaire met Tesla-baas Elon Musk. "Waarschijnlijk is Amber geen seconde verliefd op hem geweest. Zijn reputatie en status vond ze dan weer wél geweldig."
Lees verder

Dartsicoon Gary Anderson zegt niét meer te trainen: "Maar op een dag begin ik opnieuw te oefenen. En kijk dan maar uit..."
Tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson (51) beëindigde de Premier League Darts op de laatste plaats. Maar dat is geen verrassing, aangezien de Schot naar eigen zeggen niét meer traint. "Ik geniet momenteel te veel van het leven."
Lees verder

"35 jaar lang zagen we een weiland, nu is dat een muur": wat kan je doen tegen een verpest uitzicht?
De ene dag kijk je op een mooi stukje groen, de volgende op een enorme muur of lelijke schutting. Het overkwam Rik en Carina uit Ruiselede: "Zo'n grote moderne woning vlak naast ons hadden we niet verwacht." Maar kan je daar wettelijk gezien iets tegen doen? Wij vroegen het aan advocaat Mark Huygen: "Een rechter zal onderzoeken of het echt gaat om abnormale hinder."
Lees verder

Nick Kyrgios weigert duel om één miljoen met rivaal na mediaruzie: "Heb grotere vissen te vangen"
De Australische tennisser Nick Kyrgios heeft een opvallend aanbod van zijn landgenoot Bernard Tomic afgeslagen. Tomic stelde voor om een onderlinge partij te spelen, om te bepalen wie de beste Australische tennisser is.
Lees verder

Eerste eigen single voor Nathalie Meskens: "Het Sportpaleis uitverkopen zou leuk zijn"
Dat Nathalie Meskens (40) een aardig potje kan zingen, wisten we al langer, onder andere door haar passages in 'Tegen De Sterren Op'. Maar een eerste éigen single, kwam er nooit. Tot nu. Met 'You Knocked Down My Walls' brengt MSKNS een autobiografisch liefdesverhaal over de dag dat ze - totaal onverwacht - haar man ontmoette in een wijnbar. Maar waarom hebben we zo lang moeten wachten op die eerste single? En wat zijn haar muzikale ambities? Showbits vroeg het haar zelf.
Lees verder

Benzine vanaf morgen weer iets duurder
De officiële maximumprijzen voor benzine stijgen morgen opnieuw. Dat meldt de FOD Economie. Bij benzine 95 E10 komt er 3,8 eurocent bij tot 2,0170 per liter. Benzine 98 E5 wordt 7,1 eurocent duurder tot 2,2190 per liter. De prijs voor diesel aan de pomp werd eerder deze week al een tikkeltje duurder.
Lees verder

Overwegend droge en zonnige brugdag, in het zuiden nog kans op regen
Het blijft vrijdagnamiddag overwegend droog met brede opklaringen. Ten zuiden van Samber en Maas kan er wel nog wat lichte regen of motregen vallen. De maxima schommelen tussen 15 graden aan de kust en in de Hoge Ardennen tot 19 graden in Vlaanderen. Dat meldt het KMI.
Lees verder

Football Talk. Michel Vlap keert voorlopig terug naar Anderlecht - Salah blijft nog minstens één seizoen bij Liverpool
Rousseau De Poorter (20) heeft Zulte Waregem ingeruild voor tweedeklasser KMSK Deinze. De jonge Belgisch-Haïtaanse middenvelder komt transfervrij over en tekent een contract voor twee seizoenen, met optie voor een extra seizoen. Dat maakte Deinze vrijdag via zijn website en sociale media bekend.
Lees verder