Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 11 mei 2022

Gemeente Zottegem: Derde editie LOSS Kunstenfestival op 6, 7 en 8 mei

Derde editie LOSS Kunstenfestival op 6, 7 en 8 mei
De site Sanitary wordt het eerste weekend van mei overspoeld door Beeldende Kunst, Muziek, Theater, Performance en Dans. Op prachtige locaties verrassen zowel gerenommeerde artiesten als leerlingen van de academies de bezoekers.
Lees verder

Bekendmaking gemeenteraadsbesluit betreffende definitieve vaststelling gedeeltelijke opheffing gemeenteweg 2 gelegen in de deelgemeente Elene
De gemeenteraad heeft in de zitting van 25 april 2022 het gedeeltelijk opheffen van de gemeenteweg nr. 2 gelegen in de deelgemeente Elene definitief vastgesteld. Op deze pagina vind je het gemeenteraadsbesluit omtrent de gedeeltelijke opheffing. 

Lees verder

Aanvragen speelstraat zomervakantie: nog tot 15 mei
We willen kinderen in veilige omstandigheden op straat laten spelen. Dat kan door het inrichten van een speelstraat. Wil je deze zomer van jouw straat een speelstraat maken? Dien dan voor 15 mei een aanvraag in!
Lees verder

Jazz Zottegem en Cultuurkaravaan op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022
Binnekort stoomt het Egmontpark zich klaar voor Jazz Zottegem. CC Zoetegem, de bib en Jazz on Sunday bundelen opnieuw de krachten en brengen een gevarieerd muziekprogramma, helemaal gratis. Nieuw dit jaar is de éénmalige samenwerking op zondag met de Cultuurkaravaan.
Lees verder