Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Wat is jouw mening over de gele papier- en kartoncontainer?

Wat is jouw mening over de gele papier- en kartoncontainer?
Afvalintercommunale IVAREM vroeg ons of we interesse hebben om de gele papier- en kartoncontainer te gebruiken. Alvorens we hierop een antwoord geven, willen we jouw mening weten. Van 19 mei tot 15 juli kan je de bevraging invullen. Zo krijg je eerst de kans om vragen te stellen op de kernraad.
Lees verder

Bekijk de voorlopige toegankelijkheidsregeling voor Esbrouckbos
Het agentschap voor Natuur en Bos maakte een toegankelijkheidsregeling op voor natuurgebied Esbrouckbos, gelegen aan de Moermansstraat. In dit document wordt de toegankelijkheid voor bezoekers omschreven. Een maand lang kan je schriftelijk opmerkingen en/of bezwaren indienen.
Lees verder

Onderhoud hondenzwemvijver hondenweide Sint-Michielskasteel
Donderdag 19 mei zal een externe firma de pompen nakijken en het water verversen van de hondenzwemvijver in de hondenlosloopzone aan het Sint-Michielspark. Daardoor is de volledige weide die dag niet toegankelijk. Je kan terecht op een van de andere hondenlosloopzones in onze gemeente.
Lees verder

OV/2022/108/ME - Bekendmaking melding voor het regulariseren van de positie van het schuifraam en de dakkoepels - Valkstraat 84 - Astrid Moehlig en Maarten Vanstappen
Lees verder

Gemeentebestuur ondertekende regenboogcharter
Op 17 mei ondertekende ons gemeentebestuur het regenboogcharter. Deze dag is elk jaar de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. Via het charter verbinden we ons ertoe om werk te maken van zes doelstellingen om de lgbtq+-gemeenschap te steunen.
Lees verder