Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 3 mei 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: 3- tot 8-jarigen gezocht voor gratis sessie multimove

3- tot 8-jarigen gezocht voor gratis sessie multimove
Heeft je kind zin in een fijne, sportieve namiddag onder begeleiding van vakkundige lesgevers? De studenten Multimove zijn voor hun opleiding op zoek naar kinderen van 3 tot 8 jaar om een lesje aan te geven. Deelname is gratis.
Lees verder

Hinder kruispunt Leliestraat en Waverstraat
In het kader van de wegenis- en rioleringswerken in de Waverstraat zal de aannemer deze week een stuk van het kruispunt van de Waverstraat en de Leliestraat moeten innemen. Van dinsdag tot en met vrijdag moet het verkeer er over één rijstrook. Tijdelijke verkeerslichten regelen de doorstroom.
Lees verder

OV/2021/124 - Bekendmaking beslissing omgevingsvergunning deputatie van de provincie Antwerpen voor het actualiseren van de koelinstallaties, na beroep - Strijbroek 4 en Drevendaal 1 - Greenyard Fresh Belgium
Lees verder

Fototentoonstelling 'glastuinbouw anders belicht' in 't Grom
Sinds 30 april ontdek je in het groentemuseum 't Grom hoe innovatief, duurzaam en esthetisch serres kunnen zijn aan de hand van een originele fototentoonstelling. De expo loopt tot eind oktober en kan je gratis bezoeken.
Lees verder

Wielerwedstrijd op 9 juli
Op zaterdag 9 juli passeert de wielerwedstrijd '58e Sint-Martinusprijs Kontich' in onze gemeente. Tussen 14.45 en 18 uur zal dit impact hebben op de Berlaarbaan en nog enkele andere straten
Lees verder