Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 16 mei 2022

Gemeente Mol: Wachtlijst ouder-kind zwemmen Vita Den Uyt opnieuw opengezet

Wachtlijst ouder-kind zwemmen Vita Den Uyt opnieuw opengezet

Vita Den Uyt zette de wachtlijst voor het ouder-kind zwemmen (adviesleeftijd: 6 maanden – 4 jaar) opnieuw open. Deze werd eerder gesloten wegens te veel aanvragen. De wachtlijst is nu kort genoeg om opnieuw gezinnen toe te laten op de wachtlijst. Inschrijven doe je via vita-denuyt.be/zwembad/zwemschool/. Als er plekjes vrijkomen, contacteren we de mensen op de wachtlijst zodat ze effectief kunnen inschrijven.

Lees verder

Netwerkmoment 'Stem van de mantelzorger' verwelkomt vijftigtal deelnemers

Op donderdag 12 mei vond het netwerkmoment 'Stem van de mantelzorger' plaats in Tabloo in Dessel. Deelnemers luisterden naar getuigenissen van mantelzorgers en mantelzorgorganisaties stelden hun werking voor. Op de receptie achteraf werd er gezellig nagepraat.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt jobstudenten voor de zomermaanden

Ben je nog student, minimum 18 jaar en wil je graag tijdens de zomermaanden wat bijverdienen? Het gemeentebestuur heeft nog enkele vacatures voor jobstudenten. Zo zoeken we nog gemotiveerde kandidaten voor deze diensten:

Lees verder

Doorgangs- en parkeerverbod in centrumstraten op zondag 22 mei door Molse Metten

Op zondag 22 mei wordt in het Centrum een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd voor het veilig verloop van het evenement 'Molse Metten'. Zo geldt in heel wat centrumstraten een doorgangsverbod en een stilstaan- en parkeerverbod. We voorzien een omleiding. Ook de dieren- en boerenmarkt wordt verplaatst naar de Corbiestraat en Adolf Reydamslaan. De organisatoren brengen de bewoners van de betrokken straten via een brief tijdig op de hoogte. We raden bezoekers aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Kom je toch met de auto, parkeer dan op de gratis randparkings.

Lees verder