Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 3 mei 2022

Gemeente Mol: Netwerkmoment ‘Stem van de mantelzorger’ op 12 mei, inschrijven voor 9 mei

Netwerkmoment 'Stem van de mantelzorger' op 12 mei, inschrijven voor 9 mei

Op donderdag 12 mei ben je welkom op het netwerkmoment 'Stem van de mantelzorger'. Dit vindt plaats vanaf 19.15 uur in Tabloo, Gravenstraat 3 in Dessel. Inschrijven is verplicht en kan tot en met 8 mei via www.elzbaldemore.be. De deelname is gratis. Het netwerkmoment richt zich tot professionals uit de (para)medische en sociale sector, lokale bestuurders, mantelzorgers en al wie de bijzondere situatie van mantelzorgers beter wil leren kennen.

Lees verder

Stel je kandidaat als voorleesvrijwilliger in onze bibliotheek

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die graag voorlezen aan kinderen. Heb je een aangename stem en ben je een enthousiaste verteller? Krijg je een warm gevoel bij het zien van lachende kindersnoetjes? Stel je snel kandidaat via bibliotheek@gemeentemol.be. De voorleesmomenten starten vanaf zaterdag 7 mei. Ze vinden elke eerste zaterdag van de maand plaats om 10.30 uur of elke derde woensdag van de maand om 14.30 uur in de bibliotheek, Molenhoekstraat 2.

Lees verder

Pop-up kapel aan Ten Hove ter ere van meimaand: vier je mee?

De hele maand mei pronkt er aan de inkom van Ten Hove een mooi kapelletje. Het pop-up kapelletje werd gebouwd ter ere van de meimaand. Op 5 en 26 mei om 14.30 uur bidden we er een Rozenhoedje, op 9 mei om 13.15 en om 14.30 uur ben je welkom voor de Meiviering. Wie een kaarsje wil branden, kan een eentje meenemen aan de ingang van Ten Hove, ter hoogte van de balie, voor 1 euro. Iedereen is welkom. Vier je met ons mee?

Lees verder

KWB Mol-Centrum schenkt 1.000 euro aan Kom op tegen Kanker

KWB Mol-Centrum overhandigde op 2 mei een cheque ter waarde 1.000 euro aan het Mols comité Kom op tegen Kanker - LotinCo. De cheque was het resultaat van de pensenkermis die de vereniging in 2019 en 2021 organiseerde. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Dankjewel KWB Mol-Centrum voor dit warme gebaar!

Lees verder