Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 25 mei 2022

Gemeente Mol: Kies jij de meest passende gedichten voor onze sterrenbomen?

Kies jij de meest passende gedichten voor onze sterrenbomen?

Welke gedichten passen bij onze sterrenbomen? Laat je ontroeren door de 29 mogelijkheden en kies je favoriet voor tien Molse begraafplaatsen. Op onze Facebookpagina vind je alle gedichten en kan je voor 2 juni aanduiden welk gedicht jij het best vindt passen. Op elke begraafplaats voorzien we een sterrenboom, behalve in Postel. In deze bomen kunnen ouders een herdenkingsster hangen voor hun overleden ongeboren kind.

Lees verder

Vrije inschrijvingsperiode scholen start op woensdag 1 juni

Op woensdag 1 juni (9 uur) start de vrije inschrijvingsperiode op de scholen. Is je kind geboren in 2020 en gaat het in het schooljaar 2022-2023 of in het schooljaar 2023-2024 (enkel voor kinderen geboren tussen 23 november en 31 december 2020) voor het eerst naar school? Kies je een nieuwe school voor je kind en is je kind nog niet ingeschreven? Maak dan gebruik van deze vrije inschrijvingsperiode. Je maakt hiervoor een afspraak met de school.

Lees verder

Openluchtzwembad Vita Den Uyt opent opnieuw de deuren op woensdag 1 juni

Openluchtzwembad Vita Den Uyt opent opnieuw de deuren op woensdag 1 juni. Bij mooi weer, dus bij temperaturen van +20 graden én droog weer, ben je welkom op woensdag, zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur. Je moet niet reserveren. Let op! Wie een ticket koopt voor het buitenzwembad, kan niet naar het binnenbad. Bij extreem mooi weer opent Vita Den Uyt het openluchtzwembad op extra dagen of avonden. We communiceren hierover vooraf. Meer info vind je op www.vita-denuyt.be.

Lees verder

Laatste kans voor groepsaankoop hemelwaterput en sanering stookolietank

Dit is je laatste kans om in te schrijven voor de groepsaankoop voor een hemelwaterput, eventueel in combinatie met de sanering van je stookolietank. Wil je enkel je stookolietank laten saneren? Ook dit kan via een aparte groepsaankoop. De gekozen firma's vind je op www.iok.be/hemelwater of www.iok.be/tankslag. Alle prijzen en voorwaarden zijn gegarandeerd voor offertes die opgemaakt en ondertekend zijn tot en met 30 juni 2022. Snel zijn is dus de boodschap!

Lees verder