Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 27 mei 2022

Gemeente Mol: Gemeenteraadszitting op maandag 30 mei

Gemeenteraadszitting op maandag 30 mei

Op maandag 30 mei staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in Zaal 't Getouw (Molenhoekstraat 2). De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke ge├»nteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Wie heeft de graffitikunst in de fietstunnels besmeurd?

Het gemeentebestuur is bijzonder teleurgesteld in de persoon of personen die de prachtige graffitikunstwerken in de fietstunnels onder de Zuiderring hebben besmeurd. We roepen iedereen op met tips die kunnen leiden tot de dader(s) om dit meteen te melden bij de politie.

Lees verder

Zoek je een rustige studieplek? Gemeentebestuur biedt oplossingen

Is er thuis te veel afleiding om je te concentreren op je boeken? Maken je huisgenoten te veel lawaai zodat studeren onmogelijk wordt? Dan bieden de bibliotheek en jeugdhuis Tydeeh een oplossing. Ze voorzien een aantal rustige studieplekken waar je je volop kan focussen op je leerstof. Wij wensen je alvast veel succes met je examens!

Lees verder

Geen hinder verwacht door staking op dinsdag 31 mei

Het gemeentebestuur verwacht - onder voorbehoud – geen hinder door de algemeen aangekondigde stakingsdag op dinsdag 31 mei. Uit een rondvraag bij al onze diensten blijkt dat de dienstverlening voor onze inwoners niet in het gedrang komt. Inwoners kunnen dus op alle diensten terecht tijdens de normale openingsuren.

Lees verder