Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 11 mei 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt deskundige GIS

Gemeentebestuur zoekt deskundige GIS

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse deskundige GIS in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 29 mei 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Informatie over 'MooiMol op je bord' en de korte keten op dinsdagmarkt 17 mei

De bezoekers van de dinsdagmarkt op 17 mei krijgen informatie over de volgende denksessie 'MooiMol op je bord'. Onze medewerkers dragen een schort met informatie over de korte keten. Tijdens de week van de korte keten van 14 tot 22 mei wil het gemeentebestuur het belang benadrukken van investeren in een verbinding tussen producent en consument en het duurzamer maken van het lokale voedselsysteem. Dat bekijken we graag samen met jou! Want enkel door er samen over na te denken, toveren we 'MooiMol op je bord'. Interesse? Neem deel aan de laatste denksessie op dinsdag 21 juni van 19.30 tot 22.30 uur in Zaal 't Getouw. Inschrijven doe je via www.gemeentemol.be/mooimolopjebord. Zorg dat je erbij bent!

Lees verder

Gemeentebestuur bedankt z'n vrijwilligers met 'Vrijwilligers Bedankdag'

Op dinsdag 10 mei organiseerde het gemeentebestuur de 9e editie van de 'Vrijwilligers Bedankdag'. Het hele jaar door zetten tal van vrijwilligers zich in voor het gemeentebestuur, een adviesraad, een gemeentelijke vzw, een schoolraad of een oudercomit√©,… Om hen te bedanken voor hun engagement, inzet en tijd, nodigden we al deze vrijwilligers uit op de 'Vrijwilligers Bedankdag' in Schouwburg Rex.

Lees verder

Dag van de Fair Trade, 14 mei: prijzen, gratis koffie en nieuwe samenwerkingen!

Op zaterdag 14 mei vieren we de Internationale Dag van de Fair Trade, want al sinds 2009 is onze gemeente een eerlijke gemeente. De Wereldwinkel verwent al haar klanten met een gratis kopje (h)eerlijke koffie of thee en je kan met jouw ultieme duurzame tip mooie prijzen winnen. Bovendien vieren we een nieuwe samenwerking met boerderij 't Mosterdzaadje én zoeken nog deelnemers voor de participatiesessie 'MooiMol op je bord' rond eerlijke handel in onze gemeente. Deze dag vormt ook de start van de Week van de Korte Keten en dat is een mooie match!

Lees verder