Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 18 mei 2022

Gemeente Hooglede: Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie

Gemeente Hooglede
Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie
Op dinsdag 17 mei is het Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT). Vandaar dat we ook dit jaar de regenboogvlag laten wapperen aan het gemeentehuis van Hooglede en Gits. Met deze symbolische actie tonen we dat er in Hooglede geen plaats is voor holebi- en transfobie.
Lees verder

School op de teller
Om het verkeer rondom onze schoolomgevingen in kaart te brengen werden er elektronische telramen bij burgers en in de scholen geïnstalleerd.
Lees verder

Jobstudenten buitenschoolse kinderopvang De Boomgaard
Voor onze dienst buitenschoolse kinderopvang zijn wij DRINGEND op zoek naar 1 jobstudent voor de maand JUNI 2022 en naar jobstudenten voor de herfstvakantie 2022 en kerstvakantie van 3 tot 6 januari 2023.
Lees verder

Aangepaste timing tariefplan 2023-2028
In tegenstelling tot de eerdere aankondiging in Water Werkt zal de consultatiefase van het tariefplan niet van 21 mei tot en met 20 juni, maar van 20 juni tot en met 20 juli lopen.
Lees verder

Uitnodiging 2° boosterprik voor 80 plussers
De uitnodigingen voor 80 plussers voor een 2e boosterprik zijn verstuurd. In Vlaanderen wordt momenteel een tweede boostervaccinatie aangeboden aan mensen die in een woonzorgcentrum verblijven en oudere personen vanaf 80 jaar.
Lees verder