Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 17 mei 2022

Gemeente Boom: Handelscentrum tijdens Rupelrock-weekend

Handelscentrum tijdens Rupelrock-weekend
Je las het misschien al: op 2 juli organiseert het lokaal bestuur een gratis festival op de Grote Markt. We hopen natuurlijk dat de extra beleving die we naar het centrum brengen ook voor meer bezoekers in de winkels in het centrum zal zorgen.
Lees verder

Noeverrock op 28 mei
Het is de 15e keer dat Noeverrock plaatsvindt. In 2007 gestart met 2 bands, wordt het deze editie eentje met 6 groepen. Een serieuze line-up, met ook enkele namen die al wat trofee├źn in de prijzenkast hebben staan. Het festival blijft nog steeds gratis.
Lees verder

Kunstenfestival 'Noeveren Brandt!' komt eraan
Van 4 tot en met 19 juni staat de Boomse wijk Noeveren opnieuw in teken van kunst en keramiek voor de 9de editie van het kunstfestival Noeveren Brandt!
Lees verder

Diensten gesloten op 26 en 27 mei
Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei zijn de diensten van het lokaal bestuur gesloten omdat het Hemelvaart is. Ons digitaal loket blijft natuurlijk wel 24u/24 beschikbaar.
Lees verder

Mobiel recyclagepark op 19 mei
Recent werden al een aantal sluikstorters gevat dankzij de nieuwe camera's. Maar we willen niet alleen repressief optreden tegen dit probleem en ook oplossingen bieden aan mensen die niet makkelijk in het recyclagepark geraken bijvoorbeeld.
Lees verder

Wekelijkse markt op 26 mei gaat door
Donderdag 26 mei is een feestdag, de diensten van het lokaal bestuur zijn dan gesloten. Maar de liefhebbers van de markt kunnen op hun 2 oren slapen: de wekelijkse donderdagmarkt gaat gewoon door. Kom dus zeker eens langs tussen 8.30u en 12.30u in het handelscentrum.
Lees verder