Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 16 mei 2022

Gemeente Boom: Grote emoties bij kleine kinderen

Grote emoties bij kleine kinderen
Kinderen kunnen op een heel intense manier emoties ervaren en deze ook tot uitdrukking brengen. Heb je soms als ouder wel eens het gevoel dat je gewoonweg niet meer weet wat je moet aanvangen met die driftbui of met die oceaan aan tranen? Kom dan op woensdag 11 mei naar de lezing in de bib!
Lees verder

Open spel namiddag
Ben je tussen 6 en 18 en wil je wel eens weten wat die jeugdverenigingen allemaal uitspoken in onze gemeente? Kom dan kennismaken met hun aanbod op zondag 8 mei 2022 tussen 14u en 17u in het park van Boom (plein naast speeltuin)
Lees verder

Rook- en vuurverbod in natuurgebieden en bossen
Doordat het droog is in onze natuur -en heidegebieden en bossen, is het brandgevaar er hoog. Bovendien wordt er de komende dagen weinig neerslag verwacht, waardoor het risico op branden verder toeneemt.
Lees verder

18 mei: Infomoment stationsomgeving
Je bent van harte welkom op het derde infomoment over het Masterplan 'De stationsomgeving verbindt'. Projectmedewerkers van provincie Antwerpen, lokaal bestuur Boom en het ontwerpbureau tonen je dan de huidige vorm van het masterplan.
Lees verder

Boomse jongeren snijden het debat aan met lokale politici
Afgelopen vrijdag mochten jongeren van GO! Atheneum plaatsnemen in de raadzaal van het gemeentehuis om in debat te gaan met lokale politici uit Boom. Het werd een leerrijke en interessante woordenwissel!
Lees verder

Eerste editie Rupelrock op 2 juli 2022
Het lokaal bestuur van Boom heeft grootse plannen: op 2 juli 2022 zet het enkele grote namen op het podium van de eerste editie van het gratis festival Rupelrock.
Lees verder