Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Boom: Gemeente Boom gaat ANPR-camera’s plaatsen

Gemeente Boom gaat ANPR-camera's plaatsen
Tijdens de gemeenteraadszitting van 19 mei 2022 gaf de Boomse gemeenteraad haar principieel akkoord voor het plaatsen van ANPR-camera's in de Nielsestraat en Emiel Vanderveldestraat in Boom. Deze camera's moeten er voor zorgen dat de verkeersovertreders sneller en makkelijker bestraft kunnen worden.
Lees verder

Wandelzoektocht in Boom
Wie zin heeft om Boom eens op een andere manier te ontdekken, kan ook dit jaar weer deelnemen aan de wandelzoektocht. Je kan de tocht doen wanneer je zelf wil, vanaf nu tot 30 september, want je volgt de wandelknooppunten.
Lees verder

Boekstart feest bibliotheek boom
Zaterdag 11 juni 2022 van 10u tot 13u organiseert de bibliotheek van Boom haar eerste editie van de Boekstart-dag. Dit feest staat volledig in het teken van jonge gezinnen met kinderen van 6 maanden tot 2,5 jaar.
Lees verder

Verhalenparade: Voorleesplezier in de bib
Op woensdag 25 mei 2022, van 15u tot 16u, moet je weer in de bib van Boom zijn als je houdt van leuke verhaaltjes. Alle kinderen van 3 tot 8 jaar kunnen dan gratis komen luisteren naar mooie en spannende verhalen! Na het voorlezen duiken we in de knutselkoffer.
Lees verder

Boomse burgers kunnen zelf aan de slag gaan met burgerbudget
Vanaf nu voorziet het Lokaal bestuur Boom elk jaar 50.000 euro om ideeën en voorstellen van Bomenaars te ondersteunen en helpen uitvoeren.
Lees verder

Hoe kindvriendelijk is Boom?
Wist je dat onze gemeente een traject aan het afleggen is om nog meer een kind- en jongerenvriendelijke gemeente te worden? En daarvoor hebben we jouw input nodig (en die van de kinderen en jongeren in jouw omgeving)!
Lees verder