Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Boom: Boom keurt Erfgoedbeheersplan voor Noeveren goed: woon- en leefkwaliteit krijgen centrale plaats

Boom keurt Erfgoedbeheersplan voor Noeveren goed: woon- en leefkwaliteit krijgen centrale plaats
De gemeenteraad van Boom heeft donderdag de definitieve versie van het Erfgoedbeheersplan van Noeveren goedgekeurd. Dit erfgoedbeheersplan beschermt de industriƫle archeologische en historische karakteristieken voor de komende 24 jaar.
Lees verder

Burgerbudget steunt initiatieven om Boom aantrekkelijker te maken
De gemeenteraad van Boom heeft donderdag tevens de invoering van een burgerbudget goedgekeurd. In de begroting 2022 is 50.000 euro voorzien, met een maximum van 5.000 euro per project. Ook de komende jaren wordt dit bedrag uit de begroting weerhouden.
Lees verder

Eerste city run n Boom op 18 juni
Op 18 juni zetten we de deuren van heel wat gebouwen in onze gemeente open voor sportievelingen. Tijdens de eerste city run in Boom kan je al wandelend of lopend onze gemeente doorkruisen.
Lees verder

COVID-19: stopzetting triagepost te Willebroek en verdere aanpak
Op 30 april 2022 sluit de triagepost te Willebroek. Je kan je vanaf dan op andere plaatsen in de buurt nog steeds laten testen.
Lees verder

Infosessie: Help! Ik heb een nieuwe smartphone nodig!
Dringend nood aan een nieuwe smartphone? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen nood! Na deze sessie op 4 mei weet je precies hoeveel RAM, cores en megapixels je nodig hebt.
Lees verder

Ilse La Monaca in CC De Steiger op 18 mei
Ilse La Monaca neemt je mee op een MUSICALe reis door haar leven. Een soloprogramma dat ze heeft gemaakt op vraag van de Zwitserse Theaters toen ze daar de rol van Tracy Turnblad speelde in de musical Hairspray.
Lees verder